Bukor
tel 081-744-37-26
ul>Grabskiego 11
www.bukor.pl
(boczna M.majdanka) na tym skrzyzowaniu z przesunieta osia to takie dziwne w lewo i za 300m po prawej stronie bedzie
nie wiem nie bylem tam w tej sprawie ale mam ich wizytowke
Bukor
tel 081-744-37-26
ul>Grabskiego 11
www.bukor.pl
(boczna M.majdanka) na tym skrzyzowaniu z przesunieta osia to takie dziwne w lewo i za 300m po prawej stronie bedzie
nie wiem nie bylem tam w tej sprawie ale mam ich wizytowke
Nie wiem jak z konserwacja, ale kiedys tam bylem z wydechem. Ogolnie na robocie sie nie znaja.
Auto: sti
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 19 razy Dołączył: 17 Lip 2004 Posty: 794
Wysłany: Sob Paź 14, 2006 09:18 Re: Konserwacja podwozia - gdzie w Lublinie ?
funes napisał/a:
Gdzie w Lubinie mozna wykonac antykorozyjne zabezpieczenie podwozia samochodu , zna ktos takie miejsce ?
najlepiej samemu,kupic bitex lub jakiś bitgum,wjechać na podnosnik,najazd,kanał i pomalować-2-3 godziny roboty jak chce sie dokładnie i przez noc niech przeschnie i będzie
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //
Auto: 2.9 turbo i 2.8 Quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 10 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 469
Wysłany: Wto Paź 24, 2006 13:08
samo pochlapanie podwozia to może i samemu można zrobić
ale nie wolno zapominać o profilach zamkniętych np. progi i nadkola od wewnątrz a tu dochodzi rozebranie prawie połowy samochodu często też tylne błotniki są
z dwuwarstwowej blachy więc i tam pasowalo by coś wsiknąć
cały przedni pas grodziowy lubi często gnić a tam się dostać samemu to już problem no i niejednokrotnie trzeba coś podszlifować a nawet podspawać
więc sam musisz podjąć dezyzję czy robić to samemu w garażu
dobrze konserwują przy ulicy Wertera 1 "B" w warsztacie p.Wieprzowskiego
krzyknij na gg Ponurego z LKA to ci udzieli dokładniejszych informacji
Ostatnio zmieniony przez agrabsabi Wto Paź 24, 2006 21:21, w całości zmieniany 1 raz
agrabsabi, wiem wiem brat to robi prawie na codzień sam bede msuaił kupic teraz materiały na volvo i na renowke co by dobrze przed zima sie zabezpieczyć
Auto: 2.9 turbo i 2.8 Quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 10 razy Dołączył: 03 Lip 2006 Posty: 469
Wysłany: Wto Paź 24, 2006 21:22
mattey napisał/a:
agrabsabi, wiem wiem brat to robi prawie na codzień sam bede msuaił kupic teraz materiały na volvo i na renowke co by dobrze przed zima sie zabezpieczyć
nie ściemniaj tylko dawaj adres brata napewno przyda się
Temat trochę stary ale może ktoś zapodać jakiś adresik i nazwe firmy. Oprócz samej konserwacji chciałbym jeszcze pare rzeczy zrobić na nadkolach mi trochę rdza łapie i na przodzie maski zaczyna rdza łapać takie 2 plamki około centymetrowe. jakby ktoś wiedział gdzie można to dobrze zrobić proszę pisać na forum albo PW z góry wielkie dzięki