tak, w obydwu, no znam ten szrocik ale maty to raczej cale bym kupil jesli to maty, nie znam sie, wole odstawic komus auto i odebrac zrobione, i zaplacic jak za zboze, zartuje, szukam po taniosci, ale na pradach sie nie znam
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 20:10
najlepiej uzyc miernika jakiegos i wsadzic w kostke pod fotelem, jak obwod bedzie zamkniety to mata jest OK jesli nie to mata uszkodzona... z tym ze np u mnie jedna mata jest na oparcie a druga na siedzisko i sa podwojne kostki... sa jeszcze jakies pierdolniki typu czujniki temp chyba ktore przelaczaja jak sie mata za mocno nagrzeje ale nie wiem czy łopel takie cus stosowal...
opel is szajse ............
ale ja sie na tym nie znam, wiem ze tak trzeba, bo siedze na gejowskim forum omegi, nie mam miernika, a w pupe zimno, chociaz skora sie szybko nagrzewa ode mnie
potomka juz mam, nastepnych dzieci narazie nie planuje, a co do smaku polecam sok ananasowy, nasienie jest slodsze, co moze potwierdzic moja wspol-lozkowa
a co do smaku polecam sok ananasowy, nasienie jest slodsze, co moze potwierdzic moja wspol-lozkowa
hmm... nie wiem co Ty na to ale ja nie będę tego na Niej testował bo moja żona by mnie zabiła za takie eksperymenty z innymi kobietami:mrgreen: taki mały JOKE
sorki za OT i powrócmy do tematu ...sprawa prosta do namierzenia ale nie poprzez usługi IT , chyba , że chcesz schematy i sam sobie za friko namierzysz...