Wysłany: Wto Lis 18, 2008 01:00 Co wy na to zeby wynajac tor do drifftu ????
Witajcie wiem ze można było smigac po torze w sobote i niedziele co wy na to zeby sie zebrac i zakrecic za wynajeciem toru ?? zeby polatac bokiem potargowac sie troszke zeby było 50zl od auta a nie 100zl napewno bedzie wiecej chetnych na spokojnie zeby kazdy miał czas na zorganizowanie kilku kompletow opon no i zeby benzyny nie braklo.
Jesli ktos z was ma jakis dostep do pzm to niech cos napisze jak by to wygladało ja juz gadałem kiedys z tym włascicielem ale on powiedział 100zl od samochodu i sporo osob powiedzieło "ja dziekuje" no bo to nie jest malo biorac pod uwage benzyne jaka pujdzie na jakies o.k 4/5godz. latania bokiem i jakies 5 kompletow opon dobrze by bylo za jakies 2/3tygodnie zeby był malutki mrozik chodzi o to zeby sie tam pouczyc tor jest naprawde ładnie wyprofilowany i szeroki mysle ze :
Kamil
kudłaty24v
m3
woytek13
fazi
no i ja jestemy chetni na to a pewnie jeszcze kilka osob by sie na to pisało.
Piszczie co o tym sądzicie no i chciał bym zeby cos z tego wyszło .
O.k to czekam wiesz moze nie chodzi o snieg ale o jakis deszczyk chociaz i mały mrozik w tedy było by fajnie tylko ciekawe jak to bedzie wygladało z ta kasa czy znowu 100zl . Kiedy bedziesz cos wiedzial ???? czeka z niecierpliwoscia bo naprawde mozna fajnie posmigac a nie po ulicach i po 40min przyjazdzaja psy i po zabawie to bedziemy mieli pole do popisu. dobze by było zeby jeszcze trafic z pogoda
Auto: BMW 540
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 18:02
Chyba nie bardzo,
szłyszeliście ze jakaś firma chce wykupić plac z torem i wybudować osiedle??
ale miasto wcale nie ma zamiaru budować nowego toru bo nie ma z niego za bardzo wpływuw.Nie wiem co się stało z pieniędzmi na remont bo podobno było kilka baniek a nawet bramy nie zrobili tylko taka hujnia nas wita na wjeździe...
ja toru nie oddam tak łatwo zamierzam tam jeszce długo jeździć
Pozdro
Auto: BMW 540
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 19:28
narazie słyszałem tylko od znajomego,szukałem inf w necie o tym ale nic nie ma na szczęscie.Najgorzej ze chamy z blokuw sapią najbardziej.. i im by to pasowało
to będzie coś z tym torem??zna ktoś tych prezesuw??
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Sro Gru 10, 2008 19:34
Fazi napisał/a:
narazie słyszałem tylko od znajomego,szukałem inf w necie o tym ale nic nie ma na szczęscie.Najgorzej ze chamy z blokuw sapią najbardziej.. i im by to pasowało
to będzie coś z tym torem??zna ktoś tych prezesuw??
czasem czytasz co napiszesz ?
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...