Witam szukam lakiernika dobrego i za przyzwoita kase chodzi o pomalowanie lewego tylnego błotnika i zderzaka od koła do lampy "rogu" Bmw e34 do kogo warto jechac a kogo lepiej omijac z daleka
Polecam MotoMar na Wólce szybko tanio i solidnie wiem bo sam tam pracuje
Wólka Lubelska zakład, gdzie szyld jest zrobiony z drzwi malucha?
TAK
raz Was pochwaliłem tu ale po tym jak drugi raz odstawiłem do Was samochód to nie pojadę do Was więcej - auto miałem dwukolorowe bo ktoś nie potrafił dobrać lakieru...
_________________ Bóg dał nam nogi po to abyśmy doszli tam gdzie nie dojedziemy na glebie...
Nissan 100NX na początku 2007r. W sumie bardzo niezadowolony nie byłem bo auto i tak miało iść do malowania na wiosnę ale ktoś inny pewnie by się czepiał.
_________________ Bóg dał nam nogi po to abyśmy doszli tam gdzie nie dojedziemy na glebie...
Jakoś nie moge sobie przypomnieć tego samochodu ale tyle ich już było że trudno by wszystkie pamiętać a na początku 2007 r. chyba nie dobieraliśmy jeszcze sami lakierów tylko były zamawiane w innym zakładzie i na kolor nie mieliśmy dużego wpływu. Teraz troche się pozmieniało bo mamy swój mieszalnik i dobieramy kolory na miejscu i takie sytuacje sie raczej nie zdarzają
Auto: ropniak
Skąd: LSM Pomógł: 4 razy Dołączył: 18 Mar 2007 Posty: 964
Wysłany: Pią Gru 26, 2008 10:11
Takie sytuacje zdarzają sie tylko przy malowaniu na ostre odcięcie(np jeden cały element tylko od rantu do rantu), jakby było cieniowanie nigdy różnicy nie zauważy oko.
Auto: 120E88 328F30 550E60
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 18 razy Dołączył: 19 Lip 2004 Posty: 2476
Wysłany: Pią Gru 26, 2008 10:52
_Rafi_ napisał/a:
Takie sytuacje zdarzają sie tylko przy malowaniu na ostre odcięcie(np jeden cały element tylko od rantu do rantu), jakby było cieniowanie nigdy różnicy nie zauważy oko.
nie masz racji
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...