Wysłany: Nie Mar 20, 2005 08:10 ...::: PaRtY tImE ??? :::...
Skoro tak zachwalacie sobie wczorajszy wieczór w Relay'u to mam propozycję. Może by tak zrobić poprawkę w Lany Poniedziałek? Koniec postu i te sprawy... Może tym razem nie tylko dart i pool, ale jakieś disco?
Auto: Audi A4
Wysłany: Nie Mar 20, 2005 12:50 Re: ...::: PaRtY tImE ??? :::...
LeNkA napisał/a:
Skoro tak zachwalacie sobie wczorajszy wieczór w Relay'u to mam propozycję. Może by tak zrobić poprawkę w Lany Poniedziałek? Koniec postu i te sprawy... Może tym razem nie tylko dart i pool, ale jakieś disco?
Byłem w Rileyu ale nie grałem ani w, darta ani w poola , ale za to się super bawiłem i się nabomboliłem troszkę
A do dicho nie ma sensu iść bo nie ma miejsca żeby posiedzieć i się pośmiać , bo tyle bydła i muza napie***** , że nic nie słychać.Jestem zdecydowanie za czymś cichszym i spokojniejszym
Auto: Ford i rower
Wysłany: Nie Mar 20, 2005 13:30
Cytat:
A do dicho nie ma sensu iść bo nie ma miejsca żeby posiedzieć i się pośmiać , bo tyle bydła i muza napie***** , że nic nie słychać.Jestem zdecydowanie za czymś cichszym i spokojniejszym
Dobrze gada ...dac mu wodki...
hmmm troche za zimno na outside-owe spoty ale Zuzka sie odgrazala jakas dzialka i jeszcze ktos ...nie doslyszalem
a tak na bierzaco to moze ktos zna duze ciche miejsce na impre ?
byle nie cmentaz ...
_________________ ford fiesta 1,3
yamaha fzx 750 fazer