Auto: pięc dwa zero
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 16:26 Problem z elektryka ??
Witam Wszystkich Serdecznie
Z góry przepraszam, że zakładam nowy temat ale przyznam się bez bicia, że nie chciało mi się szukać czegoś podobnego
Mianowicie mam problem z elektryka w 520... Po ostatnim jeżdżeniu z przyczepką gdzieś się chyba robi zwarcie... Raz działa radio, wycieraczki, centralny oraz szyber, a raz nie... i sytuacja się ciągle powtarza no i najgorsza jest jazda w taki dzień jak dzisiaj, gdzie śnieg padał, a mi wycieraczki stanęły i jechałem na oślep i moje pytanko brzmi.... Czy jest gdzieś w Lublinie możliwość sprawdzenia pod jakimś komputerem lub coś tym stylu co to mogło paść ?? Bezpieczniki są całe, nie palą się. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.
Auto: BMW 540
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 16:46
mozesz podjechać do BRJ-tu na warszawskiej ale tam cię skasują ze 100zł
jeszcze podobno ktoś na choinach ma kompa do beemki
moze ci jakiś moduł padł miałem podobnie,właczał mi sie abs asc i zegary przestawały działać..
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 22:27
mozesz podjechac do Dobrego Tonu na zbozowa do Piotrka. ma tam jakiegos kumatego elektryka i jak beda mieli chwilke to powinni znalezc przyczyne (pewnie jakies zwarcie lub po prostu zasniedzialo cos i nie laczy)...
Auto: pięc dwa zero
Wysłany: Sro Mar 18, 2009 22:34
dzięki wszystkim za odpowiedź zapomniałem napisać, że ta awaria stała się dopiero po podłączeniu przyczepy. Np. wciskając hamulec, świeciły się w przyczepie światła awaryjne i ogólnie coś wariowały. Wcześniej nic takiego nie miało miejsca