Wysłany: Wto Sty 20, 2009 13:52 !!! WYRÓŻNIJMY SIĘ !!!
LUBELSKI KLUB BMW jakby niepatrzeć rozwija się coraz bardziej , więc wpadłem na pomysł żeby WYRÓŻNIĆ SIĘ I ZAPROJEKTOWAĆ SWOJE WŁASNE KLUBOWE KOSZULKI, BLUZY itp... w internecie jest wiele firm które zajmują się produkcją koszulek, bluz, kurtek, czapek z napisami i grafikami, które samemu można zaprojektować... koszty takiej własnej koszulki podejrzewam, że nieprzekroczą 100zł, więc myśle że nie jest to zbyt wygórowana cena. piszcie co Wy o tym myślicie... Fajnie by było pojechać gdzieś na zlot w takich samych JEDYNYCH "NASZYCH" koszulkach...
mam znajomego który zajmuje się reklamami itp. wiec można zamówić naklejki na nasze auta np. na przednia szybe osłonkę przeciwsłoneczną z nazwą klubu lub na tylnej bocznej szybie mały napis... pokażmy że coś nas łączy :]
a co do nazwy to można by dodać że jesteśmy z lublina... niechce za bardzo sie angażować żeby nikt nie poczuł się urażony ale np. "BMW KLUB LUBLIN" chyba źle nie brzmi... chodź BMWMOTORSPORTKLUB też fajnie brzmi... jeśli ktoś ma jakiś pomysł to pisać...
rozmawiałem o tych koszulkach niema problemu da rade ale trzeba wybrać jaki rodzaj ma być koszulki a i logo naklejane czy haft więc jak zdecydujemy jakie rodzaje itd. to mam sie do niego odezwać a on zrobi nam wycenę
fajny pomysł... ale najpierw omówmy temat nazwy klubu żeby zrobić raz a porządnie a nie za dwa miechy zmieniać bo komuś tam niebędzie się podobać... liczę że większośc zadecyduje