Wysłany: Pią Maj 01, 2009 15:22 Montaż spryskiwaczy reflektorów do Coupe
Witam Wszystkich.Pisze,bo mam pytanko.Otóż. Chcę sobie zamontować spryskiwacze reflektorów do mojej Coupe.Zderzak mam taki jak w S2 lecz niestety bez otworów na spryskiwacze.Podpowiedzcie mi jaki jest koszt zamontowania takich spryskiwaczy?A może ktoś z Was ma do sprzedania spryskiwacze(wiem że trudno takie coś dostać ).DZIĘKUJE I POZDRAWIAM
a wiec temat dość ciekawy sam bym założył takie coś i do siebie ale niestety znaleść taki bajer w dobrej cenie to tak jak znaleźć otwarte ferrari z kluczykami w stacyjce
ogólnie co do ceny raczej nikt sie nie wypowie tego typu bajerów jest mało i ktoś kto chce to mieć za wszelką cene da tyle kasy ile bedzie musiał aby je mieć Otwory w zderzaku mozesz zrobić sobie sam i to jest najmniejszy problem w całej operacji
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Nie Maj 03, 2009 22:41
od skodziany octawi da sie spasowac do wielu aut spryski (sa dosc tanie w zakupie), jedyny problem to drugi zbiorniczek plynu + dobra wysokocisnieniowa pompka i jeszcze odpowiednia wiazka i jakis wlacznik...
Jeśli chodzi o spryski w Audi, to fabryka nie stosowała nigdy 2 zbiorniczków na płyn. Zbiorniczek był jeden, ale na dwie pompki. Temat był wielokrotnie wałkowany na forum klubu Audi 80 (www.audi80.pl), napewno znajdziesz tam wszystkie potrzebne informacje. Z tego co pamiętam, to była tam też wycena części w ASO, i o dziwo najdroższy w tym zestawie był chyba właśnie ten nieszczęsny zbiorniczek.
Auto: Pomoc Drogowa
Skąd: Węglin Pomógł: 5 razy Dołączył: 26 Sty 2005 Posty: 337
Wysłany: Sro Maj 06, 2009 17:13
Najlepiej poszukaj orginalnych sprysków, jak szukałem spryskiwaczy do Audi C4 też było trudno , ale znalazłem. Przy poszukiwaniach pamiętam że na allegro był kpl sprysków + zbiorniczek do Audi 80 za 200zł
No właśnie.....trudno mi to dostać(może ktoś z Was ma na handel?)Mogę mieć same spryski za 100 Zł.,ale nie wiem ile jeszcze wyniosą mnie inne części(zbiornik,pompka,przewody).Opłaci się?
Najlepiej poszukaj orginalnych sprysków, jak szukałem spryskiwaczy do Audi C4 też było trudno , ale znalazłem. Przy poszukiwaniach pamiętam że na allegro był kpl sprysków + zbiorniczek do Audi 80 za 200zł
farciarzu... ja od 8 miechów szukam sprysków do c4 i niemoge nic znaleśc sesownego
Mam też możliwość kupienia sprysków od S6,ale nie wiem czy będą pasowały .A co myślicie o takich spryskach z allegro za 150 zeta?Dobre dają ciśnienie,czy tylko takie że sobie płyn ledwo wycieka.