Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Czw Lis 25, 2004 08:30 Sportowe el. Zawieszenia
Spręzyny obniżające głównie Kilen.. szwedzka dobra marka..
amortyzatory:
-KaYaba AGX z regulowana twardością w 4 lub 8 zakresach ..
Ceny ceny sa lepsze, porównując inne produkty takie jak bilstein i koni...
- KaYaba SR.. amortyzatory o zwiekszonej sile tłumienia.. Mogą byc stosowane do auta maxymalnie obniżonego o 35mm.. itd..
-KaYaba MonoMax amortyzatory dla pojazdów terenowych i 4X4
Kayaba i każdy jej amortyzator to dobra cena 2 lata gwarancji i na chwile obecna wysoka jakość..
Kfaku gwin Bilsteina to tak najbidniej od 8tyś w góre. Zresztą woziłeś pupe moim qpe na B8 i HR, widziałeś jak jest Jak Cię interesi taki amor to specjalnie dla Ciebie moge załatwić jednorazowo takie -40% taniej, pozatym Kayab niemożna chyba regenerować, a Bilsteiny tak.
Wysłany: Nie Sty 02, 2005 15:40
Hagie wsio jest....
Panowie.. odpowiadac bede sie starał na gg... w czasie pracy.. bo potem zapominam pissac na forum..
Podam przykład... zawiecha do vento obniżona eibach ok 650zł ktoś komuś chciał sprzedac...
U mnie Kilen obniżony o 40mm to koszt dla was ok 485 zł... oczywiście wszystko według euro
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Nie Sty 02, 2005 18:58
teina?... z niemiec?
Ja mogę nawet bilsteina .. ale na wyceny musze miec czas... bo to troche trwa.. wysłąnie emaila potem odpowiedz.. ale Kilen to szwedi i bardzo dobry wybór
mam nadzieje że twój tein to własnie bilstein VESTI z grzecznosci loginu kfaka....
Macior ale burdel zostawiłes po sylwestrze u kfaka... nia mamy gdzie siedzieć... :cry:
Vesti bilsteina to ja też mam w dobrych cenach, zresztą służyłem tylko dobrą radą, biorąc pod uwage kurs dolara i euro można troszke więcej zarobić dając niższe ceny.
Wysłany: Pon Sty 10, 2005 15:34
yo
radek.. amorki z regulacja jeszcze nie wystepuja... tzw agx...
Dla twojej jest dostępny SR Kayaba .. czyli wzmocnione do jazdy sportowej mozna je stosowac do obnizonej zawiechy
cena sztuki dla ciebie.. 265-270zł szt.. x 4