na ulicy inżynierskiej jest też zakład obróbki metali zrobią wszystko wedle twoich wytycznych maja nie zły park maszynowy , zakładu co wykonuje tylko dystanse w lublinie to zapomnij o takiej firmie...
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 23:16
boczna od kunickiego (przed samym orlem-wulkanizacja) jadac od miasta po prawej stronie i kawalek od kunickiego po prawej, gosc sprzedaje felgi itp, dorabia rozne rzeczy... mozesz go spytac.... wiem ze spawa i wierci otwory w felgach...
zakładu co wykonuje tylko dystanse w lublinie to zapomnij o takiej firmie...
no na to to ja nie liczyłem nawet, ale myslalem, ze jest jakas osoba która juz w takie tuningi sie bawiła i nie bedzie sie uczyc
póki co chyba dam sobie spokoj z szukaniem, zrobi mi to gostek z Radomia który juz dzisiątkom osób robił, więc moze będzie git
Jaqub napisał/a:
boczna od kunickiego (przed samym orlem-wulkanizacja) jadac od miasta po prawej stronie i kawalek od kunickiego po prawej, gosc sprzedaje felgi itp, dorabia rozne rzeczy... mozesz go spytac.... wiem ze spawa i wierci otwory w felgach...
a to, ze nawierca nowe rozstawy to nie wiedziałem, cenna informacja, może się przydać w przyszłości Miałes może do czynienia z tym, nie odwala fuszerki?
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Wto Cze 30, 2009 22:43
bossman napisał/a:
Jaqub napisał/a:
a to, ze nawierca nowe rozstawy to nie wiedziałem, cenna informacja, może się przydać w przyszłości Miałes może do czynienia z tym, nie odwala fuszerki?
tego nie wiem bo nie robilem u niego (nie musialem). wiem ze ceni sie dosc wysoko.
myślałem o tym, no i wydaje mi się że jednak prościej przykręcić adaptery. Szczególnie, ze po kilku miesiącach felgi się nudzą i wtedy znów zmieniać piasty?
jedno jest pewne, po zmianie piast na pewno czułbym się pewniej niż na dystansach...ale co zrobić