Auto: Audi 100 - C4
Skąd: Śródmieście Pomogła: 1 raz Dołączyła: 06 Wrz 2007 Posty: 236
Wysłany: Pon Cze 29, 2009 19:21 Audi C4 nie chce jeździć
Witam mam problem z Audi nie chcialo jeździć ani na benzynie ani na gazie . Byl u mechanika i przeczyścil układ i wymienil części na nowe - jest poprawa. A teraz benzyna jak jeździ to w pewnym momencie ją muli i strzela .Pojechałam z tym problemem na komuter nic nie wykazalo , pojechalam dalej orzeczono przy pomocy komputera że przeplywomież - wymieniłam dalej to samo. Znowu na komuter tydzień stał i wymienili pompę. Teraz raz jeździ dobrze raz od startu do 40 znowu go przycina i delikatnie raz strzeliło . A jak po pewnym czasie samo odmuli i osiągnie wyższą prędkość znowu wszystko dobrze . Moje pytanie CZEMU dalej go muli?
_________________ Skoro może być gorzej to znaczy nie jest źle, a skoro nie jest źle to jest dobrze.
bardzo proste sam to przerabiałem masz poprostu nieszczelność w dolocie...
moje abc też sie troche muliło i strzelało jak na sylwestra wiec wydłubałem kolektor i resztę el. dolotu zalepiłem sylikonem vht i do tego nowe świeczki i przewody i po problemie...