Wysłany: Pią Wrz 11, 2009 09:35 co zrobić żeby mieć więcej mocy w Audi A4 1.9 TDI 90km
Piszcie co mozna pod kręcić co mozna wymienic i do kupic. Słyszałem ze mozna zmienic dawke paliwa i wtedy jest wiekasz moc ale nie wiem gdzie to sie robi. Czekam na wasze propozycje.Pozdrawiem
_________________ jedna jest rzecz dla której warto zyć AUDI i nie zmienia sie nic;]
własnie chip traszke prze duzo kosztuje a te z allego to chyba nic nie warte. Bo kiedys sie z kumplem scigałem tez ma Audi A4 TDI 9oKm i go brałem bez problemu a teraz sest problem ostatnio mnie wzioł przy 190km/h ;/ tak to nie moze byc
_________________ jedna jest rzecz dla której warto zyć AUDI i nie zmienia sie nic;]
własnie chip traszke prze duzo kosztuje a te z allego to chyba nic nie warte. Bo kiedys sie z kumplem scigałem tez ma Audi A4 TDI 9oKm i go brałem bez problemu a teraz sest problem ostatnio mnie wzioł przy 190km/h ;/ tak to nie moze byc
odezwij się do mnie bo mam osobę która zajmuję się chip tuningiem i zrobi ci to dobrze w przystępnej cenie
ps. staraj się pisać poprawnie,jeśli masz problemy z ortografią to polecam zainstalować sobie np przeglądarkę Mozilla Firefox która będzie ci podkreślać źle napisane słowa
Auto: jest
Skąd: Chełm Pomógł: 4 razy Dołączył: 06 Wrz 2007 Posty: 68
Wysłany: Sob Wrz 12, 2009 08:28
nie mówię, że bez hamowni się nie da lub wyjdzie to źle, ale po mojemu to takie trochę druciarstwo.
milosz, masz benzynę, nic tu nie zdziałasz. najbardziej na chipa podatne są silniki diesla, później benzynowe z turbo, a taki jak twój praktycznie jest niepodatny.