Witam , jak w temacie , przyszła kolej i na mnie , jakby ktoś sie nudził w sobote o godzinie 16.30 (po ślubie) to niech przeleci przez Jana Pawła na pełnym bucie
Z góry dzięki
Obserwowałem temacik.. Mam pytanko z kim moznabyło by pogadac na temat Miśka Evo i zawiezieniem do ślubu Bede poszukiwał auta a ono jest jak najbardziej w moim guscie
Auto: audi 90q 2.3 20V & AR
Wysłany: Wto Paź 09, 2007 10:22
Benet napisał/a:
witam witam..
Obserwowałem temacik.. Mam pytanko z kim moznabyło by pogadac na temat Miśka Evo i zawiezieniem do ślubu Bede poszukiwał auta a ono jest jak najbardziej w moim guscie
Widze facet po twoich wypowodziach ze to Ty masz problem z IQ i chyba jakies przykre wspomnienia z dzieciństwa.. w które nie wnikam! i dlatego musisz wypowiadac sie ironicznie lub sarkastycznie (jesli wiesz co to oznacza).. Pozatym to chyba nie było pytanie do Ciebie. Wszystko co mam do Twojej osoby.. (Nie wiem jak czesto bywasz na forach ale to ze jest foto auta nie oznacza ze jest ono Twoje czyt. danego człowieka.. lub że świadczy w\w przypadku takie usługi..)