az mi sie lezka w oku zakrecila jak zobaczylem temat po ktorym wszystko sie zmienilo w tym kraju
to były czasy hahahaha
A tak na poważnie, to VTG robiło evo Nagórskiego, więc niebałbym sie im oddać auta. Zresztą zależy co chcesz w nim dłubać, może najpierw się konkretniej określ?
Czy ktoś z was robił coś w VTG i wyrobił sobie o nich jakieś zdanie?
Chciałbym poznać wasze opinie.
uturbiałem auto w VTG, nie bede sie rozwodził bo to długa historia ale zacytuje tylko GS-a który nie mógł sobie poradzić z wystrojeniem auta no i zapronował po wcześniejszym zainkasowaniu praktycznie całej kasy za robotę (oczywiście wyszło wiecej jak sie umawialiśmy bo pare rzeczy jeszcze doszło...) że jak mu dopłace to zrobi konwersję do wersji oryginalnej czyli wolnossącej
zresztą co tu pisać o tuningu jak im nie udało sie silnika normalnie złożyć po pierwszym wysadzeniu no i jeszcze pare takich fuckup-ów odwalili że mógłbym długo pisać.....
az mi sie lezka w oku zakrecila jak zobaczylem temat po ktorym wszystko sie zmienilo w tym kraju
to były czasy hahahaha
A tak na poważnie, to VTG robiło evo Nagórskiego, więc niebałbym sie im oddać auta. Zresztą zależy co chcesz w nim dłubać, może najpierw się konkretniej określ?
nagorski robil evo w katowicach
jak dzis uslyszalem ze w autogt chca za storjenie samochodu 6 tys zl i robia to malo ekstremalnie, to chyba jednak do vtg uderze
Auto: impreza gt
Skąd: LSM Pomógł: 2 razy Dołączył: 17 Sie 2004 Posty: 273
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 23:07
Nie lepiej z EVĄ pojechać do jakiegoś miszcza rajdowego.... ???? jest paru profesorów od lancerów w polsce.. jest Wiesiek Stec, słyszałem że w stajni Andiego Mancina robią fajne rzeczy z elektroniką w mitsu i za całkiem porządne pieniądze bo jeszcze nie ma renomy.... Może do bębenka.... ??? jak nie robi to na pewno poleci kogoś....
no dobra to i ja sie podepne pod temat co by nie zakładać nowego
a wiec na początku grudnia szwagier ma mi przyprowadzić swoją impreze wrxa zeby dłubnąć to na ok 500KM i tu wlasnie rodzi sie pytanie gdzie... zależy nam na jakości cena nie gra roli Myślałem właśnie nad VTG ale czekam na dalesze opinie
no dobra to i ja sie podepne pod temat co by nie zakładać nowego
a wiec na początku grudnia szwagier ma mi przyprowadzić swoją impreze wrxa zeby dłubnąć to na ok 500KM i tu wlasnie rodzi sie pytanie gdzie... zależy nam na jakości cena nie gra roli Myślałem właśnie nad VTG ale czekam na dalesze opinie
http://4turbo.pl/ http://www.maptek.pl/
I jeszcze pytanie czy wiesz jakie wiadro kasy trzeba włożyć w boxera aby zrobić z niego 500km, na 200% przekroczy wartość auta, starszego nawet wielokrotnie.