hehehe tak Was czytam i sobie mysle ze jestescie najwiekszymi krzykaczami lkt non stop slysze o golfach robiacych 13tki evo majacych 400koniuff ale od kilku lat jest CISZA zrobcie wreszcie te sztrucle i sie pochwalcie a nie tak pieprzycie bez sensu
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
hehehe tak Was czytam i sobie mysle ze jestescie najwiekszymi krzykaczami lkt non stop slysze o golfach robiacych 13tki evo majacych 400koniuff ale od kilku lat jest CISZA zrobcie wreszcie te sztrucle i sie pochwalcie a nie tak pieprzycie bez sensu
ty pekniety bloku sie nei odzywaj bo ja nigdzie nie czytalem o evo 400konnych
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 23:41
pilachgt, nie chce byc upierdliwy i sie wtracac, ale ile Ty robisz eSke?
Macior costam sobie dlubie i niech sobie dlubie, piiiii to komu do tego ile i jak i ktora wiosna. wyjedzie to wyjedzie. bedzie dymal - bedzie dymal o ile mu elektrolitow wystarczy i piiiii.
Auto: .
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 23:42
pilachgt napisał/a:
ty pekniety bloku
hahahaha Dobre
[ Dodano: Czw Wrz 27, 2007 10:43 ]
siwy napisał/a:
ale to nie o to chodzi.... Hgt nic o planach nie rozpisywał sie na 15 stron i nie robi zamieszania w tym kierunku i przez to nie wychodzi na bajkopisarza...ja to tak odbieram
Macior costam sobie dlubie i niech sobie dlubie, siusiak to komu do tego ile i jak i ktora wiosna. wyjedzie to wyjedzie. bedzie dymal - bedzie dymal o ile mu elektrolitow wystarczy i siusiak.
ale ja odrazu powiedzialem ze bedzie gotowa za 10 lat a nie nastepnej wiosny
poza tym mowie ze robie lancera i w tym roku bedzie
ty pekniety bloku sie nei odzywaj bo ja nigdzie nie czytalem o evo 400konnych
hehehe chcesz sie scigac z rs4 jak ty S14a(oczywiscie bez urazy dla wlasciciela nyski ) nie dajesz rady
nie chce mi sie z Toba dyskutowac wiec z mojej strony to byłoby na tyle
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Ostatnio zmieniony przez Rysiek Czw Wrz 27, 2007 23:49, w całości zmieniany 2 razy
ale to nie o to chodzi.... Hgt nic o planach nie rozpisywał sie na 15 stron i nie robi zamieszania w tym kierunku i przez to nie wychodzi na bajkopisarza...ja to tak odbieram
Do mnie bijesz ???? Bo jakoś kiedyś coś tam było 15 stron i wyjechało, pojeździło troche i jeszcze troche będize w rozsypce, a ile to grzyb wie bo wszystko składam na najlepszych pierdołach jakie są na rynku i nie wale po kosztach jak pewien% ludzi z tego forum, więc skończ pieprzenie o bajkopisarzach.
[ Dodano: Czw Wrz 27, 2007 23:49 ]
pilachgt napisał/a:
siwy napisał/a:
Macior costam sobie dlubie i niech sobie dlubie, siusiak to komu do tego ile i jak i ktora wiosna. wyjedzie to wyjedzie. bedzie dymal - bedzie dymal o ile mu elektrolitow wystarczy i siusiak.
ale ja odrazu powiedzialem ze bedzie gotowa za 10 lat a nie nastepnej wiosny
Tya jakoś nigdy niestwierdziłem, że wyjedzie na następną wiosnę.
Do mnie bijesz ???? Bo jakoś kiedyś coś tam było 15 stron i wyjechało, pojeździło troche i jeszcze troche będize w rozsypce, a ile to grzyb wie bo wszystko składam na najlepszych pierdołach jakie są na rynku i nie wale po kosztach jak pewien% ludzi z tego forum, więc skończ pieprzenie o bajkopisarzach.
to co wyjechalo dostalo od hgt
poza tym rysiu jak nie wiesz o co chodzi i nei byles to zajmij sie penietym blokiem
Auto: .
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 23:49
MACIOR napisał/a:
Do mnie bijesz ????
MACIOR napisał/a:
więc skończ pieprzenie o bajkopisarzach.
Czy ja gdziekolwiek napisałem Macior ? lub coś w tym stylu hmmmm?
Jeśli tak to odbierasz moze masz coś na sumieniu ?
Zmień słowo piepr.... bo warna dostaniesz zaraz
to co wyjechalo dostalo od hgt
Nawet nie chcesz wiedzieć ile to wtedy koni miało bo byś się załamał