Szania jak chcesz szperunek będę targał dla siebie w styczniu pelikana, z tego co pamiętam to 900pare papierów wychodzi czyli grosze, no i jeszcze jak dolar spadnie poniżej 2zeta to biore kucizne
wiesz co ty to tyle juz targasz ze golf zamiata caly lublin
a co do ibizy to jak zrobie sprzeglo(za tydzien w piatek wyjazd do wawy) to trzeba stanac na kresce i zobaczyc czy juz dasz rade seryjnemu lancerowi. Mam nadzieje ze ci ise uda
Auto: 330D / EVO VI RS2
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 22:04
crOOchy napisał/a:
Szania czy to Ty byłeś dzisiaj koło przed południem koło WSPA?
a no bylem pod uczelnia na chwile a co?
[ Dodano: Czw Wrz 27, 2007 23:07 ]
pilachgt napisał/a:
MACIOR napisał/a:
Szania jak chcesz szperunek będę targał dla siebie w styczniu pelikana, z tego co pamiętam to 900pare papierów wychodzi czyli grosze, no i jeszcze jak dolar spadnie poniżej 2zeta to biore kucizne
wiesz co ty to tyle juz targasz ze golf zamiata caly lublin
a co do ibizy to jak zrobie sprzeglo(za tydzien w piatek wyjazd do wawy) to trzeba stanac na kresce i zobaczyc czy juz dasz rade seryjnemu lancerowi. Mam nadzieje ze ci ise uda
hagiet nie gadaj tak bo twoja eske moja ibi pozamiatala na starym programie.. miala tez byc super s2 nowa i jakos jej nie widac.. ps ibiza sie nie scigam bo mi sie znudzilo jezdze dla wlasnej satysfakcji i tyle.. jak chcesz sie poscigac to pon sr. ipiatki stary lata do wawy kolo 6 rano.. jak chesz to sprobuj lancerem z seryjnaym rs4..
Auto: 330D / EVO VI RS2
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 22:20
to tez rs4 moge jezdzic tylko ze starym z boku bo jest ubezpieczony w ten sposob ze od 25 roku zycia mozna nim kierowac... wiec nie moge.. pozatym to tak jakbym powiedzial ze chce sie scigac hondą z twoim lancerem
to tez rs4 moge jezdzic tylko ze starym z boku bo jest ubezpieczony w ten sposob ze od 25 roku zycia mozna nim kierowac... wiec nie moge.. pozatym to tak jakbym powiedzial ze chce sie scigac hondą z twoim lancerem
jezeli ten rs jest wzmocniony i ma sporo wiecej jak seryjne 420 koni to sens jest znikomy. ale jezeli jest to seria to raczej nie powinno byc problemow.
[ Dodano: Czw Wrz 27, 2007 23:23 ]
a co do ubezpieczenia to glupoty gadasz. samochodem mozesz jezdzic tylko w razie kolizji przyjmujesz wersje ze ojciec jechal z toba, albo nawet on sam