Szania, widziałem jak łapałes trakcje na 3 zajebiście idzie ta pierdziawka jak tylko zobaczyłem ze czarne, hiszpanskie, zapitala jak głupie i pierdzi pomyslałem ze Twoje no i pytam czy to TY no i sie nie pomyliłem
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
Auto: 330D / EVO VI RS2
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 23:44
jezu hagiet jak wielki pole musieli miec twoi starzy ze takiego buraka wykopali rs4 to jest samochod na trase chcesz to daj naauto strade zobaczymy ile poleci ten twoj lancer nawet jak bedzie mial 400 koni gwarantuje ze nie da rady jechac tak dlugo 300km/h non stop jak rs4 i juz w tym momencie odpadasz.. loooll.... zreszta mow co chcesz.. i tak wszyscy wiemy jestes naj leprzy naj mądrzejszy masz naj leprze auta.. itd .. aa i bym zapomnial masz najladniejsze punto w polsce heheh ) ok kazdy moze myslec co chce.. twoje evo szybsze od rs4 ok... mi to nie przeszkadza.. niech bedzie
masz jakies kompleksy czy jak??
proponuje wyscig a ty glupie wywody robisz. zaproponowalem ibize ty wyskakujesz z rs4 wiec sie zgodzilem na takie cos. wiec sie k,wa zdecyduj o co ci chodzi a nie pie..lisz
Auto: 330D / EVO VI RS2
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 23:47
a no leci jestem swiadkiem .. moja matka tez.. i z tego co wieme byly chlopak mojej siostry tez.. ... ps ale tak sie zastanawiam czt licznik nie oszukuje... hmmm
[ Dodano: Czw Wrz 27, 2007 23:48 ]
piele nic nie piele... nie mam pola
EVO szybsze od RS4 ?
o to bym się pokłucił jeździłem nie raz Lancerem EVO VII 320 koni i napewno nie miało by szans z RS4 bynajmniej ten Lancer taki czerwony co jeździ po lublinie
_________________ Gieorgij z You can dance napisał/a:
[quote="Gieorgij"]A do.je.bać ci?[quote]
EVO szybsze od RS4 ?
o to bym się pokłucił jeździłem nie raz Lancerem EVO VII 320 koni i napewno nie miało by szans z RS4 bynajmniej ten Lancer taki czerwony co jeździ po lublinie
ale co wy chrzanicie, napisalem wyzej ilu konne evo mialo by stanac z rsem