Auto: E90 330i
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 636
Wysłany: Sob Paź 06, 2007 19:26
bylo bardzo przyjemnie
fajna proba, dosc szybka, a zarazem szykany, na ktorych trzeba bylo mocno zwalniac(moze w krotszych autach nie bylo to tak widoczne) i najwazniejsze, ze okrazenie bardzo dlugie w porownaniu z torem lublin.
Pozniej wyscig real RACE ... to bylo najciekawszy punkt imprezy - chyba 7 aut jadacych rownoczesnie zderzak w zderzak !!
Auto: BMW 540
Wysłany: Sob Paź 06, 2007 19:44
pojechałem nieplanowanie ale nie żałuje,lubie to lotnisko bo nie ma tam tłumu niepotrzebnych ludzi jak na bemowie,szkoda ze nie zostałem do końca a podobno było najciekawiej
ja w finalowym przejezdzie dostalem 5s kary ............... i nie wiem gdzie co pytamsie organizatora on mowi ze tez nie wiem ale tak mu powiedzialo i spadlem z 2 na 4 pozycje i pupcia..
impreza przefajna, dodatkow proba szybka i dystansowo fajna
ogolnie nic tylko kolejnym razem jechac
Spawos napisał/a:
ja w finalowym przejezdzie dostalem 5s kary ............... i nie wiem gdzie co pytamsie organizatora on mowi ze tez nie wiem ale tak mu powiedzialo i spadlem z 2 na 4 pozycje i pupcia..
to fakt ze jesli ktos walczyl o pozycje, to jedni kosili szykany i nic, inni jakies kary
ale istotna to byla zabawa a ona byla przednia