Auto: DESTRUKCJA
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 11 Mar 2007 Posty: 3345
Wysłany: Sro Paź 10, 2007 21:03
cienkiego się pozbyłem, i taki sam mam problem jak ty nic nie ma ciekawego , miałem do Niemczech jechać ale nic z tego, kombinuję teraz z Francji ale pewnie też skończy się fiaskiem, może w niedziele przewiozę się na Słomczyn, dawno nie byłem a nóż coś się trafi, u nas pupcia tym bardziej w lublinie, wypadkowe i sponiewierane, ciężko będzie z dieslem, prędzej benzynowy się trafi, zaczynam się zastanawiać czy nie kupić jakiegoś clio lub meganki w cabrio tej po lifcie
z tym smarkiem to naprawdę ciężko
pilach a ty ?
_________________ PRZEKŁADAM LANS NAD OSIĄGI.... 19CALI
Auto: Audi A6 3.0TDi V6 Quattro
Skąd: Okolice Lublina Pomógł: 12 razy Dołączył: 14 Paź 2004 Posty: 857
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 07:53
KIT GTO napisał/a:
cienkiego się pozbyłem, i taki sam mam problem jak ty nic nie ma ciekawego , miałem do Niemczech jechać ale nic z tego, kombinuję teraz z Francji ale pewnie też skończy się fiaskiem, może w niedziele przewiozę się na Słomczyn, dawno nie byłem a nóż coś się trafi, u nas pupcia tym bardziej w lublinie, wypadkowe i sponiewierane, ciężko będzie z dieslem, prędzej benzynowy się trafi, zaczynam się zastanawiać czy nie kupić jakiegoś clio lub meganki w cabrio tej po lifcie
z tym smarkiem to naprawdę ciężko ?
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pią Lis 09, 2007 14:17
Vesti napisał/a:
Ja nadal poszukuje Smarta!
smarty na miasto sa bezkonkurencyjne...
matka dzis wparkowala (zagapila sie) w tyl jakiegos auta i .... nic... pekla tylko ramka na tablice rejestracyjna... jako ze auto w ktore wjechala nie bylo najnowszej mysli technologicznej to tez sladu na nim nie bylo i kierowca/poszkodowany bez zlego slowa odjechal