Czy ktoś się orientuje z jakich rur wykonać klatkę tak,aby była bezpieczna i niekoniecznie jakaś MEGA lekka a zarazem droga i gdzie takie rurki można w przystępnej cenie zanabyć..
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Jak klatka w Lublinie to Wicher, co o rur stal węglowa, bezszwowa, dużo o tym jest w załączniku J. Napisz jeszcze jakie auto bo może się nie opłacać robić, a kupić gotowca.
Jak klatka w Lublinie to Wicher, co o rur stal węglowa, bezszwowa, dużo o tym jest w załączniku J. Napisz jeszcze jakie auto bo może się nie opłacać robić, a kupić gotowca.
Wykonać chciałem we własnym zakresie,tj w zakresie mojego zaprzyjaźnionego blacharza-spawacza-druciarza
Wiem,że bezszwowa rurka,chodzi mi o grubość ścianki,średnicę rury i miejsce gdzie takie diwajsy kupię,czy ktoś moze ma jakiś układ/rabat na takie rurki
auto to superbabcia 5XX e28
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
rura 45 o sciance gruboci minimum 2.5 mm lub 50 o ściance minimum 2 mm
bez szwowa zimno hartowana, promieni gięcia nie mniejszy niż srednica rury x3. na przegięciu rury ni emoże byc zadnych fałdowań, oraz widocznych peknięc. do tego dochodzi kwestja zastrzałów, obropienia rur przy spawaniu. spawy powinny byc solidne i wykonane estetycznie. niedopuszczalne sa przepalenia rury w miejscu spawania.
to tak na szybko z głowy
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
rura 45 o sciance gruboci minimum 2.5 mm lub 50 o ściance minimum 2 mm
bez szwowa zimno hartowana, promieni gięcia nie mniejszy niż srednica rury x3. na przegięciu rury ni emoże byc zadnych fałdowań, oraz widocznych peknięc. do tego dochodzi kwestja zastrzałów, obropienia rur przy spawaniu. spawy powinny byc solidne i wykonane estetycznie. niedopuszczalne sa przepalenia rury w miejscu spawania.