na trasie Lublin Łęczna w miejscowości Zofiówka postawiono foto radar, stoi on zaraz za skrzyżowaniem z Kolonia Trębaczów, z tego co mi wiadomo to już działa.
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Wto Paź 23, 2007 18:48
na lublin i trasy wylotowe jest tylko jedno urzadzenie (fotoradar) ktory jest wkladany do "tych" masztow... bardziej bym sie obawial od nowego roku strazy miejskiej bo dostala hajs (tylko nie pamietam czy na jeden czy dwa) fotoradary i bedzie je ustawiac na "nozkach" w miejskach w ktorych bedzie im najbardziej pasowac...
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Czw Paź 25, 2007 23:45
Brzozka napisał/a:
Dzisiaj jechalem tamtedy i przy 80km/h nie mignal
Właśnie.. w poniedziałek wyprzedzałem ciąg samochodów.. ok 120km/h
BMW, Calibry wszystko jechało do Łęcznej bardzo grzecznie..
Niewiedziałem co jest grane.. myślałem o jakiejś ukrytej kamerze..
Jednak była
Dopiero, gdy wracałem zauważyłem Foto.. i tez było ok 110 i nie migneło..
Chociaż..
Chyba próbuje sobie wmówić że nie błysneło mi 2 razy..
Jaqub napisał/a:
nowego roku strazy miejskiej bo dostala hajs (tylko nie pamietam czy na jeden czy dwa) fotoradary i bedzie je ustawiac na "nozkach" w miejskach w ktorych bedzie im najbardziej pasowac...
W Świdniku regularnie ustawiaja to na Lotników Polskich..
Trasa na Chełm to samo, ew. stawiają to w niebieskim Lublinie wygladającym z daleka jak zwykły lublinek czekający na ziemniaki..
Podjeżdzamy bliżej i widzimy sliczny foto i troche kabli na pace a pare metrów dalej vectre lub cos innego w barwach blue patafianos.
Oj Vesti Vesti a w jakiej to bajce było??
Sorki za OT ,ale jak jest mowa o jakims FOTO to zaraz piszesz ze Ci migneło/chyba migneło
A wedle Ciebie regularnie to ile to czasu/dni/miesiecy/lat??
Trasa na Chełm to samo, ew. stawiają to w niebieskim Lublinie wygladającym z daleka jak zwykły lublinek czekający na ziemniaki..
W niebieskim Lublinie?? Bujda Czy Ty wiesz do jakich celow im słuzy Lublin??
Napewno niedo takich by stac z i pstrykac
Troche kabli,czyli ile?? Moze z Lubzelu telefony komus ciagneli i stali ze szpulka
Oj ...
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 20:41
GUPETTO napisał/a:
Oj Vesti Vesti a w jakiej to bajce było??
Sorki za OT ,ale jak jest mowa o jakims FOTO to zaraz piszesz ze Ci migneło/chyba migneło
Bardzo ciebie przepraszam że migaja mi foto jeżeli czasami przegne..
Przepraszam za to, że dziennie robie od 100 do 400 km po Lublinie i jego wojewódzctwie co niestety zmusza mnie do spotkań z nimi..
Naprawde bardzo ciebie przepraszam.
Obiecuje jeżdzić tak aby mi nie migały.
Jeszcze raz przepraszam.
GUPETTO napisał/a:
A wedle Ciebie regularnie to ile to czasu/dni/miesiecy/lat??
Podróżuje tedy min raz dziennie. Stał w poniedziałek a obok niego zielony Polonezik
Z tego co mi wiadomo robią akcje co miesiąc.
GUPETTO napisał/a:
W niebieskim Lublinie?? Bujda Czy Ty wiesz do jakich celow im słuzy Lublin??
Napewno niedo takich by stac z i pstrykac
Podrózuje tędy co 2 dzień..
Tak sie składa że na ostatnie 2 tygodnie stało Foto 4 razy, raz w Lublinku.
( Widziałem tego Lublinka w sumie z 5 razy )
Ustawiaja Lublinka bokiem do drogi, otwieraja boczne drzwi i wstawiają tam foto.
Kilkaset metrów dalej stoi Vectra Lub inny radiowóz, po jednym w danym kierunku ruchu.
GUPETTO napisał/a:
Troche kabli,czyli ile?? Moze z Lubzelu telefony komus ciagneli i stali ze szpulka
Jeżeli nie nosisz okularków a zakładam że jako kierowca karetki nie, napewno jadąc przepisowo zobaczysz litanie przewodów od Fotoradaru w tym Lublinku. Dlaczego? Prawdopodobnie dlatego że można foto postawić na zewnątrz radiowoziku i w dużej odległości od samochodu " matki " pstrykac zdjęcia twojej mordki, czego zarazem tobie nie życze..