Auto: .
Skąd: Polska Pomógł: 18 razy Dołączył: 14 Wrz 2004 Posty: 2020
Wysłany: Czw Lut 10, 2005 17:06
krystianITR napisał/a:
Niestyty kolekory ss nie maja wypasionych.Wolałbym z usa targac mniej wyjdzie i lepszy.
Nie oplaca sie robic kolektora z tego wzgledu ze 1500 to wychodzi najmniej ,bo ktos robi 1 sztuke na zamowienie.A tak np w usa mozesz kupic dobrej firmy i taniej ,dlatego ze wala to na tasmie produkcyjna i non stop idzie Tylko nie wiem czy corrado sa w usa poszukaj na ebayu.
Poz
a jak po angielsku jest kolektor ?? / bo nie moge znaleźć
Kolektor Supersprinta do VR6 kosztuje ok 2500zł ale jest suuuuuuper i kiedyś będe go miał.
Niestyty kolekory ss nie maja wypasionych.Wolałbym z usa targac mniej wyjdzie i lepszy.
Nie oplaca sie robic kolektora z tego wzgledu ze 1500 to wychodzi najmniej ,bo ktos robi 1 sztuke na zamowienie.A tak np w usa mozesz kupic dobrej firmy i taniej ,dlatego ze wala to na tasmie produkcyjna i non stop idzie Tylko nie wiem czy corrado sa w usa poszukaj na ebayu.
Poz
Corrado są w USA ale czasami na ebay.de można kupić taki kolektor taniej. Ostatnio był do kupienia za 1600zł u mojego znajomego ale kasa idzie na inne cele. Poczekam, nie spieszy mi sie.
Auto: DRAG and civic d16
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Cze 2004 Posty: 525
Wysłany: Czw Lut 10, 2005 18:37
kfak napisał/a:
header ?
or headers
Moze sie przyda wydech -->exhaust
_________________ Sezon 2004 ET:14.225
Sezon 2005 ET:13.477
Sezon 2006 ET: 13.852-13.364-13.137-13.082
Sezon 2007 ET:11.56 Tokol wegry
2007 EAST EUROPEAN Sport FWD N/A 1st place
I-Vice Mistrz Polski 2007 w klasie Profi
10 second FWD N/A Honda CRX (10.9@210.5km/h)!!!Tokol 16.05.2009
Szukam sponsora!!
kfaku powiem Ci jaka jest sytuacja w samochodach ktorymi ja jezdze
i ktorymi kiedys jezdzil Pawel
sa to wozy starsze od wielu z Was tutaj i to calkiem inne klimaty z nimi
zwiazane
I wiem ze mowiac np o Taunusie to nie wszyscy wiedza jaki to samochod
Nie raz spotkalem sie wchodzac do sklepu motoryzacyjnego i pytam sie czy maja jakies czesci do Capri to nawet nie wiedza co to za marka!!!!
po lekkich tlumaczeniach taki gosc do mnie z textem "a to takie podobne do Manty"
rece opadaja !!!!
ile jest caprysiek w Lublinie?? pare (z czego 2 moje ) wiec i mlodzi nie wiedza jak wyglada
ja nie czepiam sie ludzi nie zwiazanych z motoryzacja bo wcale nie musza wiedziec co to za samochod ale osoba pracujaca w takim sklepie powinna wiedziec i sie znac
juz nie mowie ze nie maja pojecia o czesciach ktore sprzedaja i nie wiedza do czego sa ??!!! znaja nr katalogowy i tyle
A napisalem te przyklady po to , ze niestety ludzie na elizowce czy w slomczynie nie handluja takimi rzeczami bo mimo wszystko jest to towar malo chodliwy
zegary o ktorych pisalem gosc mial je przez ponad 1/5 roku w swoich czesciach i ich nie sprzedal dopuki ja ich nie zauwazylem
wiem mozesz powiedziec ze na takiej samej zasadzie moge znalezc kolektor ale to wielka loteria a jechac tam specjalnie ......
Ja po prostu zyje samochodami i muzyka i to sa dla mnie priorytety ( no od 17 miesiecy syn jest na pierwszym planie i mam nadzieje ze przejmie moja zylke )
Miedzy nami jest roznica ze nie kreca was starsze auta i siedzicie w nowszych dla mnie plastikowe
spox kazdy ma swoja dziedzine i jakies ukierunkowanie
Lecz juz ktos wspomnial juz na tej stronce o stangu67
wiem media swoje robia :D
do autora postu
jak szukasz i chcesz kolektor rurowy i masz taki zeby zeby zrobic kopie to odezwij sie np na gg 2224796.
bo mam goscia ktory robi takie rzeczy,robi tez ssace zamiast kolektorw plastykowych i wysyla po polsce, a zna sie na tym bo widzialem w realu jego wyroby
pozdrawiam
no i wlasnie o to chodzi jesli ktos sprzedaje kolektor za 500zl to znczy ze sie oplaca zrobic za taka kase
i wlasnie takiej opcji szukam dla moich klubowych samochodow bo nie jeden by kupil za 500 zl bo to jest juz dobra cena
hmmm dwpnilem i bede sie dogadywac z wykonawca ale jak si edowiedzizlem to 500zl to promocja chwilowa ale mysle ze wywalcze wiele:D
no i wlasnie o to chodzi jesli ktos sprzedaje kolektor za 500zl to znczy ze sie oplaca zrobic za taka kase
i wlasnie takiej opcji szukam dla moich klubowych samochodow bo nie jeden by kupil za 500 zl bo to jest juz dobra cena
hmmm dwpnilem i bede sie dogadywac z wykonawca ale jak si edowiedzizlem to 500zl to promocja chwilowa ale mysle ze wywalcze wiele:D