witam mam możliwosc załatwienia każdej czesci po dużo niższych cenach moja specjalizacja to układy hamulcowe możliwosc montazu u mnie pozdrawiam
Witam mam na imię Tomek też jestem anonimowym forumholikiem też mam sporo "możliwości" może nie jestem najtańszy ale za to staram sie najlepiej robić
dobrze klientom jak tylko umiem u mnie jest też sporo możliwości
chłopie , brak znaków interpunkcyjnych bardziej rozwala niż Twoje możliwości, poza tym ciut więcej o sobie , to pomoże innym , czytającym Twojego posta...
Auto: STI & Polonez 1500
Skąd: Dziesiąta Pomógł: 34 razy Dołączył: 06 Paź 2004 Posty: 3372
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 22:05
witam! Tez mam na imie Tomek i niekoniecznie jestem anonimowym forumoholikiem
jestes przysłowiowym panem Heniem co zaklada hamulce w stodole czy prowadzisz firme? jakie ceny oferujesz? co wogóle oferujesz? napisz jasniej! bo temat poleci do smietnika
Witam mam na imię Mateusz też mam dostęp do tańszych części bywa że ściagne z zachodu jakiś samochód Na co dzień rozworze paczki... ktoś jeszcze opowie o sobie?
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 09:30
łaby napisał/a:
możliwosc załatwienia każdej czesci po dużo niższych cenach
Klocki Ferrodo Premium Honda Civic 97 SEDAN VTi nadwozie MB 282mm, sa takie same jak w 262mm.
Takie same klocki na tył do tego samego auta.
Linki hamulcowe ręcznego - to samo auto
Płyn hamulcowy ferrodo 5.1, auto z abs.
przetoczenie wszystkich tarcz mnie interesuje - to samo auto
przewody w oplocie stalowym - to samo auto
Ile za robocizne i jeszcze mnie kolego interesuje ile wezmiesz za wymiane korektora sily hamowania (mam swoj)
odpowiedz moze byc na PW
nazywam sie Sylwek, mam stodołe na wsi u dziadka, ale samochod naprawiam w garazu
Komplet zaciski, tarcze, klocki, i nowe linki (brembro, ferrodo, do zamontowania w polonezie) Załoze sobie sam prosze o przyblizony koszt takiego zestawu?
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Skąd: Śródmieście Pomógł: 24 razy Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 3578
Wysłany: Czw Wrz 27, 2007 08:47
Jaqub, zalozyl temat ze ma czesci, niech odpisze mi tu.
co sie dziwic jak podal takie informacje ze wszyscy robia sobie jaja. mi wyceny do dzis nie zrobil to tymbardziej swiadczy jak mozna podejsc profi do tematu.
ale wy nerwowi jestescie zapomniałem ze dałem taki temat ale nie zmienia to faktu ze robicie sobie jaja spoko pozdrawiam a co do cen to moge sprawdzic jak kogos jeszcze cos interesuje pozdrawiam. Najlepiej zadzwonic przypomniec i podam ceny dla wszystkich 667259651
Auto: z3 w częściach
Skąd: Świdnik Pomógł: 5 razy Dołączył: 15 Maj 2005 Posty: 1002
Wysłany: Pią Paź 26, 2007 20:13
dzwoniłem wczoraj do gościa ma poszukać czegoś mocniejszego do mojej e30 dziś odezwał sie jutro mam pojechać zobaczyc co wymyslił i za jaką kase przez tel. nie chciał powiedzieć no nic zobaczymy
[ Dodano: Pią Paź 26, 2007 22:01 ]
twierdzi ze za 600zl załatwi mi zestaw który będzie wychamowywał e30 lepiej niż robi to evo VIII [/color] co wy na to?
[ Dodano: Sob Paź 27, 2007 15:07 ]
łaby jednak wie coś o hamulcach
fajne auta u nich robia heble naprawde fajne miło mieć swiadomość ze w 911 turbo tez jednak szybko kończa sie klocki