FAQ » Szukaj » Użytkownicy » Grupy » Rejestracja » Profil » Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości » Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Impreza
Autor Wiadomość
mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Auto: RHD
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 08:15   

kicek, o której tam startujesz? daj znac to bym sie zawiną z tobą :D

kazik 
streetracer
FK Autoserwis

Auto: sti
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 18:28   

my też ciśniemy dzisiaj do fashion :spoko: oj będzie balet oj będzie :D

wilku 
speed demon

Auto: ...
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 18:36   

kij kurcze w domu siedziec nie bede :P

www.shift-r.com

Piszę poprawnie po polsku
.

ZuZkA 
drifter

Auto: d15b1
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 19:08   

nie ma sensu siedziec w domu czas sie szykowac na imprezke

mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Wysłany: Sob Paź 27, 2007 19:39   

no to gruby balet bedzie :D Miejmy nadzieje że żołądkowej nie zabraknie :mrgreen: :mrgreen:

Rysiek 
speed demon
Prawie jak STIG

Auto: służbowe
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 20:07   

no to lecimy...jak cos my sie ustawiamy o 21:30 pod wejsciem.
Kicek dojdzie o 22 do nas :spoko:

Pozdro 40%

mattey 
the fastest furious
NOKIA GSM MASTER

Wysłany: Sob Paź 27, 2007 20:22   

no ja sie zaraz zbieram tylko żywca skoncze :D

pozdro 40% :D

No podnioslem sie z wyra :D
balet był ostry :D

Konrad 
pr0 killer
zły on

Auto: ED7 VTEC swap
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 13:51   

Rysiek nastepnym razem napisz wczesniej smsa z pytaniem czy przyjade i jak dzwonisz to dzwon do skutku a nie tylko raz :D :spoko: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

kicek 
prawdziwy tuner
F*ckThePrincess

Auto: SDI po czipie
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 14:39   

a ja pie.dole to całe fashion czy ch... wie jak to nazwać...
Przyjechaliśmy tam po 23, wszystko ładnie pięknie, wchodzimy i jest lipa, pan gej ochroniarz
mówi nam ze jest już za dużo osób(w środku)... pytamy grzecznie czy jak poczekamy to nas
wpuszczą, odpowiedź była negatywna... Dzwonie po ludziach pytam co gdzie i jak, nagle idzie grupka ciapatych(10osób) i wszyscy bez najmniejszego problemu wchodzą... Co to k.urwa? ze niby wiecej hajsu zostawią? Pan ochroniarz został wyśmiany i dostał wiązankę wrzutów, coś tam sie do nas napinał ale olaliśmy tego koksa ciepłym moczem...

Aha z tego co wiem to Rysiek tez sie po ch... zachował! Bo jeśli sie ustawiasz i idziesz z ludźmi a kogoś z ekipy nie wpuszczą, to jeśli ich szanujesz też nie wchodzisz... A to ze panu pedałowi koksowi ochroniarzowi nie przypasowały buty czy spodnie(bo są za mało fleszi i za mało wysmarowane samooplaczami) to też moim zdaniem chore...

Selekcja? A ciapate w dresach sie wbijają normalnie? pies j.ebał ten klub... :fucku:

P.S Ja byłem w plazie, i nie żałuje... Drogo ale nie musiałem sie z ciapatymi użerać bo wszyscy w sraszyn sie bawili...
P.S2 Ochrona w tym całym fashion była dobrze naćpana antyfeminą :| bo na koks ich nie stać napewno :haha:

Rysiek 
speed demon
Prawie jak STIG

Auto: służbowe
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 16:33   

kicek napisał/a:
a ja pie.dole to całe fashion czy ch... wie jak to nazwać...
Przyjechaliśmy tam po 23, wszystko ładnie pięknie, wchodzimy i jest lipa, pan gej ochroniarz
mówi nam ze jest już za dużo osób(w środku)... pytamy grzecznie czy jak poczekamy to nas
wpuszczą, odpowiedź była negatywna... Dzwonie po ludziach pytam co gdzie i jak, nagle idzie grupka ciapatych(10osób) i wszyscy bez najmniejszego problemu wchodzą... Co to k.urwa? ze niby wiecej hajsu zostawią? Pan ochroniarz został wyśmiany i dostał wiązankę wrzutów, coś tam sie do nas napinał ale olaliśmy tego koksa ciepłym moczem...

Aha z tego co wiem to Rysiek tez sie po ch... zachował! Bo jeśli sie ustawiasz i idziesz z ludźmi a kogoś z ekipy nie wpuszczą, to jeśli ich szanujesz też nie wchodzisz... A to ze panu pedałowi koksowi ochroniarzowi nie przypasowały buty czy spodnie(bo są za mało fleszi i za mało wysmarowane samooplaczami) to też moim zdaniem chore...

Selekcja? A ciapate w dresach sie wbijają normalnie? pies j.ebał ten klub... :fucku:

P.S Ja byłem w plazie, i nie żałuje... Drogo ale nie musiałem sie z ciapatymi użerać bo wszyscy w sraszyn sie bawili...
P.S2 Ochrona w tym całym fashion była dobrze naćpana antyfeminą :| bo na koks ich nie stać napewno :haha:
panie kolego Kicku...nie wpuscili nikogo, Kazik zadzwonil do jakiegos kolezki zeby ten sprawe zalatwil i po chwili Bodzio, Kazik i Kasia wchodza no to ide z nimi, wszedlem odwracam sie a nikt wiecej nie wszedl...wiec wracam sie po Zuze Wilka Matteya i Kamila wychylam lep przez pana ciapatego ochraniacza i wolam Was...Ruszył jedynie Kamil a reszta niewiem na co czekała :roll:
Pozniej dzwonilem do wilka i powiedzialem, ze bez problemu wejda...ale powiedzieli ze siedza w megido
Panie Kicku miales dzwonic...to bysmy po Ciebie wyszli tak jak sie umawialismy... :roll:
Amen

ZuZkA 
drifter

Auto: d15b1
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 17:08   

nie wchodzilismy bo nasz znajomy dopiero podjechal i wysiadal z samochodu a pozniej bylo juz po ptokach i poszlismy gdzie indziej bez zbendnych kombinacji

Odpowiedz do tematu