Wysłany: Sob Mar 10, 2007 18:14 Rozrząd ... jak ustawic ?
Witam.
Mam prosbe, moglby ktos zrobic swojej bryce (audi 80 1.8S), a konkretnie rozrządowi zdjecie, probowalem sie dowiedziec o znakach (ustawieniach rozrzadu) z ksiazki ale malo zrozumiale jest to wytlumaczone, a zdjecia nie ma. Help !
_________________ Don't drink too much alkohol ...
Auto: Audi 80 Quattro
Skąd: Śródmieście Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Sty 2007 Posty: 33
Wysłany: Sob Mar 10, 2007 19:55 Re: Rozrząd ... jak ustawic ?
venturigt napisał/a:
Witam.
Mam prosbe, moglby ktos zrobic swojej bryce (audi 80 1.8S), a konkretnie rozrządowi zdjecie, probowalem sie dowiedziec o znakach (ustawieniach rozrzadu) z ksiazki ale malo zrozumiale jest to wytlumaczone, a zdjecia nie ma. Help !
Podaj jaki masz oznaczenie silnika A wyśle ci schemat zdjecie na jakie znaki ustawic rozrząd
mam nadzieje niebawem sie przekonam tylko kupie pasek i sobie odrazu wymienie bo juz czas ale juz zalapalem jak maja byc znaki
Wielkie dzieki !
... ale ... w razie ewentualnych niepowodzen jeszcze porozmawiamy na ten temat
Auto: Audi 80 Quattro
Skąd: Śródmieście Pomógł: 1 raz Dołączył: 16 Sty 2007 Posty: 33
Wysłany: Sro Mar 14, 2007 21:12
Ważne żeby było dobrze ja też jutro walcze ze swoim rozrządem i mam nadzieje ze bedzie git
venturigt a jak by byly jakies problemy to polecam się na przyszłość
stawiasz krate venturigt, teraz masz ustwione jak trzeba, chodzi jak "V-tec"
hehe ... niebawem sie spotkamy w garage
Emil Gość
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 17:52 rozrząd
Witam! Mam takie pytanie. Czy jest to mozliwe zeby po wymianie rozrzadu spalanie mi wzroslo dwukrotnie? Chodzi o audi 100 c4 2.3. Oprocz tego zostal wymieniony olej na mineralny. tak zalecil mechanik z Q-service.