Wysłany: Sob Paź 27, 2007 12:44 Jak ściągnąc film przez Emule???
Jak w temacie napisałem mam problem z ściągnięciem i odtworzeniem filmu. posługuję sięprogramem Emule. Filmik ściąga się, jest na dysku i gdy chcęgo odtworzyć w róznych programach nie idzie. W jednym jest komunikat o braku kodeka, a w Innym gdzie mam możliwość ściągnięcia kodeków jakich brakuje zamiast kodeków łaczę się ze stronąproducenta filmu, który to automatycznie ptzrkierowuje m,nie na zakładkę płatności celem uiszczenia opłaty za obejżenie filmu. Co jest grane??
Auto: ropniak
Wysłany: Sob Paź 27, 2007 12:49
Bo taka wersję ściągnąłeś.Ale nie radzę ściągać przez ten program bo automatycznie rozpowszechniasz udostępniając swojego kompa.To jest najprostsza droga do wizyty miśków w domu.
Kmplayer (automatycznie dopasowywuje kodek do danego filmu, są też nakładki do płatnych pordukcji) i daj sobie spokój z emulem, za dużo fejków, plus monitoring przez władze, polecam torrenta i jakiś dobry serwis z trackerami.
Auto: F7P
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 17:34
MACIOR napisał/a:
Kmplayer (automatycznie dopasowywuje kodek do danego filmu, są też nakładki do płatnych pordukcji) i daj sobie spokój z emulem, za dużo fejków, plus monitoring przez władze, polecam torrenta i jakiś dobry serwis z trackerami.
Jeśli te rady są dla mnie to musze powiedzieć, iż opcja szukaj na tym forum jest totalnie zjechana i kłamie, pajacyka klikam codziennie,a mój mózg nie lubi komputerów
Zresztą do kogo by to niebyło to jest off topic i można tu nawet pisać o mikołaju co leci na czerwony księzyc
_________________ Zawiozę do ślubu tel 509-619-907.
W opcji wjazd na plac kościelny bokiem