Auto: ...
Skąd: Polska Pomógł: 6 razy Dołączył: 08 Maj 2004 Posty: 3215
Wysłany: Czw Lut 10, 2005 15:16
zyc bedzie zyła ale spaliło sie duzo rzeczy cale sprzegło , docisk , cały mechanizm sprzegła , koło zamachowe i jeszcze wiele duperelów w Oplu powiedzieli ze nie widzieli jeszcze tak spalonego sprzegła i ze moga mi spieka zalozyc
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
jest zabawa są koszta u mnie walnął przewod od wspomagania musiałem gdzies lodem dostac po podwoziu ale sa jeszcze spece na tym swiecie co to zrobią za grosze normalnie 350 zł taki przewód kosztuje a ja za 40 zł sobie naprawiłem i tak sobie siedze i mysle czy do tego Chełma uderzyc
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pią Lut 11, 2005 15:30
heheh... u mnie cale zawieszenie i uklad kierowniczy byl zamarzniety... (wszysciutko w lodzie)... a na felgach zostal snieg ktory sie zamienil w lod i mi kierownica strasznie bila bo kolka byly niewywazone zamarzla tez zawiecha powyzej 100km/h cala deska rozdzielcza sie telepala
heheh... u mnie cale zawieszenie i uklad kierowniczy byl zamarzniety... (wszysciutko w lodzie)... a na felgach zostal snieg ktory sie zamienil w lod i mi kierownica strasznie bila bo kolka byly niewywazone zamarzla tez zawiecha powyzej 100km/h cala deska rozdzielcza sie telepala
U mnie to samo, po przydupieniu przez kawałek 180km/h poodpadało i było normalnie.