Auto: osobowe
Wysłany: Czw Lis 01, 2007 19:08 02.XI.2007 Plaza Lublin
Witam. Słyszałem któregoś dnia w radio, że coś jutro ma się dziać w Plazie. Przegapiłem już Agnieszkę Włodarczyk więc teraz chciałbym być na bierząco Może Ktoś się orientuję... prosze o odp Pozdrawiam!
Wysłany: Pią Lis 02, 2007 21:28
dobra, temat mozna wywalić żeby nie było bałaganu były dziś jakieś wybory mistera lubelszczyzny czy cuś ale sie nie załapałem Z tego wszystkiego pojade chyba p********* w gruszkę na ostatnie piętro, tam gdzie bowling jest pzdr.
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 13:15
siwy napisał/a:
no przyznaj sie ze chciales facetow poogladac
hahaha, byłem PEWIEN, że ktoś w końcu to napisze w tym temacie ale pomyśl z innej strony... Misterów było tylko kilku do wyboru, najłaniejsi z całej lubelszczyzny (teoretycznie ) to pomyś ile osób płci przeciwnej to przyciągnęło Ja bym siebie GEJkiem nie nazwał NIGDY
_Rafi_ napisał/a:
Piotrek napisał/a:
Z tego wszystkiego pojade chyba p********* w gruszkę
W taką gruszkę z avatara to każdy by popie.........
p********* w gruszkę, też można na kilka sposóbów zrozumieć
Mi chodziło o tą gruszkę bokserską co jest w Plazie na górze w tym "salonie gier" (czy jak to nazwać)
Siwy weź ten temat skasuj bo jeszcze ktoś pomyśli źle rozumując, że poszedłem p******** w gruszkę bo niezobaczyłem facetów ale się rozbawiłem tym tematem, hahaha...
Ostatnio zmieniony przez Piotrek Sob Lis 03, 2007 13:22, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sob Lis 03, 2007 13:25
wiem, że fajne, przecież niefajnych bym sobie nie wstawił Jeszcze parę osób ma fajne cycuszki w avatarach przykuwają uwagę i rozpraszają, potem się głupoty na forum pisze
Ostatnio zmieniony przez Piotrek Sob Lis 03, 2007 13:27, w całości zmieniany 2 razy
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Nie Lis 04, 2007 16:40
Piotrek tak to wyglada, no coz wiecej moge powiedziec - chciales ogladac facetow - to nie ulega watpliwosci!!! proste: jakbys chcial sie dowiedziec o laski to bys inaczej zadal pytanie:
Hej nie wiecie czy cos sie w plazie nie dzieje bo moze jakies fajne dupeczki beda?? ostatnio byla niezla foka wlodarczyk, duzo panienek bylo i podobno bylo QL, a teraz nie wiecie co i jak??
PS tym sposobem to mozesz probowac wbijac do JOKERA w czwartki na meski striptiz poderwac jakas pupe - tylko kto w to uwierzy po tym jak ze zlosci nie wbiles na party do plazy - poszedles trzepnac gruszke