Robiąc biznes plan powinieneś już założyć warunki panujące w naszym mieście i dokładną analizę rynku w zakresie dotyczącym przedsięwzięcia.
ale to tylko założenie
staraj sie to założenie odnieść w jak największym stopniu do rzeczywistej sytuacji, bo czasami jest wielkie zdziwienie w momencie realizacji projektu, ale bywają też wyjątki
Auto: s6 i pierdoloty
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 17:32
myjnia toples...
koszt w zależnosci od rozmachu i lokalizacji: 30-100tys
miałęm coś takieg robić ale na razie się wyprowadzam z lbn i to zschodzi na dalszy plan może ktoś z was skorzysta z pomysłu, który bardzo dobrze sie sprawadza w innych miastach
kosa nudne jak kupuje akcje i zakopujesz w ,,ogrodku,, na rokto nudne zgoda, jest jeszcze dt no i nowy rynek ,,nc,,-wczoraj divicom dal zarobic w ciagu 1 h 210%<nuda>:) , sorki dla mnie moja parca nie jest nudna poniewaz. Mam longi co ich nie ruszam i mam tez ruchoma czesc portfla:)pozdro zadna inna praca:)terefere
Auto: s6 i pierdoloty
Wysłany: Sro Paź 31, 2007 18:01
każdy robi to co lubi...
ja wolę inaczej zarabiać pieniądze, nie lubię siedzieć w miejscu, lubie widzieć że coś powstaje że to moje, że to sam stworzyłe i że jakoś funkcjonuje
dla mnie to nudne, procenty mnie nie podniecają wolę raczej 200km/h w 8sek to co innego