biznes byłby dobry, jeśli by zacząć od robienia dobrej pizzy, a później nie spoczywać na laurach, tylko cały czas trzymać klase...
buda z kebabem potrzebuje mniej wkładu finansowego, a zyski całkiem całkiem
pogadaj z kimś od kebabów na safari to powie Ci jakie są średnie dochody
a nie obroty ?
co może gość od robienia kanapek wiedzieć na temat dochodów ...
pizzerni jest kupa w LBN , narobiło sie ostatnio i naprawde trzebaby znaleźć dobrych kucharzyków ... nie jednego tylko conajmniej dwóch .... jeden na poczatku da rade ale jak bedzie dobry to nie wytrzyma 12 h na nogach 7 dni w tygodniu.
ja mam pomysł ... i może niedługo sie okaże
_________________ MAZDA ... i czujesz że korodujesz ...
a nie obroty ?
koles jest synem właścicielki
Paweel napisał/a:
naprawde trzebaby znaleźć dobrych kucharzyków
żaden problem, najlepiej absolwent technikum gastro, niektórzy są już z doświadczeniem i są chętni do pracy
a chcesz żeby zawaliście pracował?
daj mu godziwą stawkę i zapewniam Cie że pizza będzie rewelacyjna
_________________ Przejeżdżam przez Inżynierską w 7.19 sek, a TY ???
a nie obroty ?
koles jest synem właścicielki
Paweel napisał/a:
naprawde trzebaby znaleźć dobrych kucharzyków
żaden problem, najlepiej absolwent technikum gastro, niektórzy są już z doświadczeniem i są chętni do pracy
a chcesz żeby zawaliście pracował?
daj mu godziwą stawkę i zapewniam Cie że pizza będzie rewelacyjna
to powiedz mi jak to jest że zamawiając pizze swego czasu w Sotto na starym mieście wiedziałem który kucharz ją robił ?
a teraz na Nadbystrzyckiej jest po prostu tragiczna ... twarda a na zimno to juz wogóle pomyłka
zyski są ...tylko ryzyko też jest olbrzymie
Napewno nie należy sie pchać w branże o której sie nie ma pojęcia , im wiecej jesteś w stanie sam zrobic tym większa szansa powodzenia .
bez 100 tysi to według mnie nie ma co mysleć o sensownym interesie przynoszącym jakies pieniądze , no i zapitalasz nie 8 godzin tylko tyle ile trzeba ... od 6 do 8 norma
[ Dodano: Nie Lis 04, 2007 15:09 ]
gelo_lsw napisał/a:
a wie ktoś może jakie są mniej więcej koszty koszty wyposażenia automatycznej myjni samochodowej
Paweel, ja piiiii siodemke... kiedys tam pracowalem poznije wstawilem samochod do nich powalony kutasy potrafią wstrzymac ci przelew na 3 miesiące a jak powiesz że jeśli nieprzeleją ci kasy niepodstawisz samochodu to są gotowi ci jaszcze kare zato dojebać ... Jest sporo firm kurierskich w LBN niemowie tu o DHL bo mam onich takie samo zdanie jak i bosek
Na czysto zostaje ci na reke ok 2500-3000 pln po odliczeniu paliwa vatu pracownika... Teraz przypuszczam że bedzie jeszcze lepiej bo zaczyna sie szczyt paczkowy i z dnia na dzien przychodzi coraz wiecej paczek ostatnio na LBN przyszło prawie 3500 paczek.
Paweel, ja pitole siodemke... kiedys tam pracowalem poznije wstawilem samochod do nich powalony kutasy potrafią wstrzymac ci przelew na 3 miesiące a jak powiesz że jeśli nieprzeleją ci kasy niepodstawisz samochodu to są gotowi ci jaszcze kare zato dojebać ... Jest sporo firm kurierskich w LBN niemowie tu o DHL bo mam onich takie samo zdanie jak i bosek
Na czysto zostaje ci na reke ok 2500-3000 pln po odliczeniu paliwa vatu pracownika... Teraz przypuszczam że bedzie jeszcze lepiej bo zaczyna sie szczyt paczkowy i z dnia na dzien przychodzi coraz wiecej paczek ostatnio na LBN przyszło prawie 3500 paczek.
no właśnie dlatego sie zdziwiłem że piszesz ze wychodzisz na siódemce skoro człowiek który miał 15 aut ;> ucieka z tematu