czesc wam moze mozcie podpowiedziec gdzie moge znalezc zderzak przedni do crxa vteca bo chce zmienic w moim a dobrze go pewnie znacie z gory dzieki pozdro
dzieki za porady ale na allegro nie ma na stronie civicclub.pl nie mozna wyswietlic strony a co do wypowiedzi cronosika to mogles sobie oszczedzic.nie po to piszemy na forum jak mamy jakis klopot zebys mogl sobie robic jaja.a ja nie bede takim cwiercmozgiem i nie bede znizal sie do twego poziomu.reszcie dziekuje chlopaki za rady
wiec sluchaj kolego z vr6 gdybym mogl dostac zderzak na allegro gdzie juz szukalem lub na innych stronach to nie pisalbym na forum o podpowiedz.nie wiem czy wiesz ale bardzo ciezko jest dostac wlasnie przedi zderzak do vteca. tylny juz dawno zamowilem i czekam tylko na przesylke. a chyba po to jest to forum zeby udzielic pomocy i ja nie uznaje ze pytania sa glupie.kazde pytanie czeka na swoja odpowiedz ale z sensem a nie wypowiadasz sie w sposob dziecinny.chyba to forum nie jest dla dzieci?? jak ktos ma jakis problem to oczekuje od forumowiczow jakiejs wskazowki a nie nabijania sie. nastepnym razem pomysl jak cos odpiszesz.tez pozdro i wiecej oleju w glowie najlepiej VALVOLINE 20W/60.