Wysłany: Wto Lis 06, 2007 14:07 Gdzie w Lublinie wykonaja mi takie coś
Jako że chce troszke przerobić moje 1.5 postanowilem iść w droge mini-me.. I teraz pytanie, gdzie najlepiej sie z tym udac bo sam nie mam ani potrzebnych narzędzi ani miejsca na to... Chyba nikt w Lublinie jeszcze tego nie robił ale raczej do trudnych rzeczy to nie nalezy. Jaki zakład w miare tani byście polecili . TUTAJ opis tego zabiegu.
Powodzenia w poszukiwaniu, ale uwierz mi że nie będzie łatwo w naszym pięknym mieście. Każdy zakład woli zmieniać tłumiki i nikt nie chce się podejmować odpowiedzialnych i większych projektów. Wiem bo sam szukam i szukam. Ale pomysł fajny i rzeczywiście wydaje się "nietrudny"
POzdrawiam
Powodzenia w poszukiwaniu, ale uwierz mi że nie będzie łatwo w naszym pięknym mieście. Każdy zakład woli zmieniać tłumiki i nikt nie chce się podejmować odpowiedzialnych i większych projektów. Wiem bo sam szukam i szukam. Ale pomysł fajny i rzeczywiście wydaje się "nietrudny"
POzdrawiam
Jeszcze szukasz, a już myślałem, że ten kowal spod Wrocławia w tydzień Ci wszystko zrobi.
Auto: ED7 VTEC swap
Skąd: Głusk Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Sie 2006 Posty: 1045
Wysłany: Wto Lis 06, 2007 16:55
MACIOR napisał/a:
cronosik napisał/a:
POzdrawiam
Jeszcze szukasz, a już myślałem, że ten kowal spod Wrocławia w tydzień Ci wszystko zrobi.
Dzisiaj dopiero czesci skompletowane Bo nie było pewne