Zajechałem na tor z Miśkiem_lbn około 16:10 było juz Ciemno,padało !
Uważam że lipa była straszna jak widziałem jak tam jeździcie po ciemku nic nie widać dajcie spokój..
_________________ Gieorgij z You can dance napisał/a:
[quote="Gieorgij"]A do.je.bać ci?[quote]
Auto: E90 330i
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 636
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 12:58
Stacho_16V napisał/a:
Zajechałem na tor z Miśkiem_lbn około 16:10 było juz Ciemno,padało !
Uważam że lipa była straszna jak widziałem jak tam jeździcie po ciemku nic nie widać dajcie spokój..
jezdzic trzeba umiec w kazdych warunkach
uwazam, ze jak jest ciemno jest duzo trudniej i ciekawiej
zgodze sie że jeździć trzeba umieć w każdych warunkach dla Ciebie tyle fajniej było że mogłes polatać bokami bo mokro
Ja clio bym zbytnio nic nie zdołał !
Było bardzo fajnie W końcu mogłem przetestować szpere Podziękowania dla kolegi MrCk za holowanie mnie za bramę Musimy się spotkać,to oddam Ci linkę. Pozdrawiam.
msjk, pisał mi ze mało ciekawego kamerzysta nagrał np nie ma jak wpadam w opony, ale jest jak mnie wyciągacie hehehe , nie ma problemu trzeba sobie pomagać i co doholował cię kolega do domu ?
Może wynajmijmy sobie tor w którąś sobote ? Napewno będzie o wiele więcej chętnych osób do jazdy na torze niz na tygodniu ! I wziąść sobie tor od 10 do 15 i każdy powinien być zadowolony !
Auto: E90 330i
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 636
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 21:47
Stacho_16V napisał/a:
Może wynajmijmy sobie tor w którąś sobote ? Napewno będzie o wiele więcej chętnych osób do jazdy na torze niz na tygodniu ! I wziąść sobie tor od 10 do 15 i każdy powinien być zadowolony !