Wysłany: Nie Lis 11, 2007 15:22 Gdzie w Lublinie kupic opony??
Tak jak w temacie może wiece gdzie w okolicy Lublina można kupić używane opony do busa, czyli muszą być z indeksem C, oczywiście w rozsądnych pieniądzach, jak znacie takie miejsca to piszcie ,slyszalem ze w elizowce jest spory wybor, moze ma ktos do nich numer tel??
z góry dziękuje, pozdro
MarcinLbn the fastest furious Ustrzelił 100000post
Auto: 2.0 TFSI
Skąd: Czechów Pomógł: 8 razy Dołączył: 04 Maj 2004 Posty: 1082
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 16:46
Tez tam kupuje oponki ostatnio udalo mi sie tam dostac pirelli snowsport 205/55/16 jedna sztuke jak nowka za 150 pln . I chyba widzialem tam bodka ale nie bylem pewny czy to on.
dobre ceny ma tez koles na pilsudskiego w lublinie zaraz za stacja orlen po lewej stronie ja tam ostatnio kupilem dunlop sp winter sport 185/55/15 po 80 zl za sztuke z montazem i wiem ze kolo nie sprzedaje zadnych wadliwych wszystko 100 % pewne. zajedz i zapytaj warto!!
Jadąc abramowicką w strone Ćmiłowa/Mentowa itp dosłownie z 800 metrów od szpitala będziesz miał po lewej stronie duży niebieski budynek bedziesz widział dużo opon i napisa BORAS tam tanio kupisz opony nowe i uzywane ! zakład jest dosłownie z 100 metrów przed salonem renaulta
_________________ Gieorgij z You can dance napisał/a:
[quote="Gieorgij"]A do.je.bać ci?[quote]