Gdzie w lublinie jest jakis plac manewrowy gdzie mozna sobie podjechac i pocwiczyc?? Moja dziewczyna zdaje prawko i chcialaby pocwiczyc ale wlasnie nei wiem gdzie jest jakis otwarty plac szukałem w szukajce i nie mogłem znalesc podobnego tematu, chyba nikt nie pytał.
kurde kiedys byl tam kolo DU ale teraz jest tylko łuk i to zamkniete łancuchem a raczej chciałbym zeby moja luba cwiczyla miedzy pachołkami a nie samochodami ostanio jakis palantunio ciwczyl kolo mojego ventyla i niestety nei wyrobi sie
Auto: 307
Skąd: Czuby Pomógł: 1 raz Dołączył: 24 Mar 2007 Posty: 35
Wysłany: Nie Lis 11, 2007 22:13
Bagio napisał/a:
L_BUBU napisał/a:
witaj taki plac znajduje się pomiędzy Biedronką na nałęczowskiej a Wojciechowską stylu stacji LPG wjazd przez stację
dokladnie, ten plac nalezy do Anwalda. Moj kolezka jak robil tam kurs to przed egzaminem wjezdzal na ten plac z brejdakiem i cwiczyl
Centralnie za stacją LPG jest plac TEST-u z ul. Struga, w głąb dużego placu jest i plac Anwaldu. Ci z LPG czasem mogą pogonić
Plac otwarty jest również na Zemborzyckiej. Tak jak się wjeżdza do Komandora (garderoby,szafy przesuwane) to jedziesz do końca uliczki, po lewej cement sprzedają i jest duża grucha, to jedziesz dalej tak jakby do SOlar-Bin-u. Ciężko trafić, ale nikt nie pilnuję chociaż tego placu. Miałem nie mówić ale już moja dziewczyna zdała prawko, więc mogę się podzielić tą informacja