Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Nie Paź 28, 2007 22:41 Najlepsze teksty z forum - po latach bedzie beka
MACIOR Czw Lut 24, 2005 17:12 w temacie: Dziwne wydarzenia z Mini Maxu(19.02.05) i inne bzdury napisał/a:
Dziś doszły mnie słuchy, że prawdopodobnie pewien golf VR6 został przerobiony na przystanek autobusowy przy pomocy latarni pod makro, ile w tym prawdy nie wiem.
To ty pierdolnięty kurduplu przeczytaj sobie jeszcze raz swoje wypociny i skończ pierdolić głupoty wielki teoretyku, zrób coś własnymi łapami przy aucie poza wymianą koła to może zaczne z tobą normalnie konwersować, na dzień dzisiejszy nawet bym Ci pały nie dał do possania, bo siusiak wie komu ostatio się nachylałeś.
[Dzisiaj 0:10] QSY: dlaczego ja tak obgadujecie?
[Dzisiaj 0:10] QSY: gorzej jak przekupki na targu
[Dzisiaj 0:11] Bagio: nikt nikogo nie obgaduje Łotka wszystko widzi
[Dzisiaj 0:12] QSY: tak se tłumacz
[Dzisiaj 0:13] Bagio: serio siedzi u crOOchego i wszystko czyta
[Dzisiaj 0:16] QSY: takie buty....
[Dzisiaj 0:17] QSY: tylko jak bedziecie spac to rączki na kołderce
[Dzisiaj 0:20] crOOchy: rączki rączkami
[Dzisiaj 0:23] QSY: ehhh takim to dobrze a ja z psem w nogach musze spac
[Dzisiaj 0:23] crOOchy: Otka: w nogach czy miedyz nogami?
[Dzisiaj 0:23] crOOchy:
[Dzisiaj 0:23] QSY: dobrze ze psa mam małego i łózoko jest duze
[Dzisiaj 0:24] QSY: w nogach...miedzy nogami kto inny spi
[Dzisiaj 0:25] crOOchy: no chyba ze tak Otka: "ja lubie spać ze swoimi pasmi, w nogach"
[Dzisiaj 0:27] Bagio: ciekawe kto moze spac miedzy nogami ja wymiekam
[Dzisiaj 0:29] QSY: Bagio u ciebie nikt nie spi miedzy nogami?
[Dzisiaj 0:29] QSY: czy moze gładko jest i tabliczka nie deptac moze cos urosnie ? :d
[Dzisiaj 0:30] crOOchy: :spadł z krzesła:
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
Nie pozostaje mi nic innego, niż polecić Kosę do regeneracji tonerów. Nie dość, że dostałem bardzo dobrą cenę, to jeszcze usługa od ręki.
Co do jakości to też jestem zadowolony, ponieważ okazało się, że toner który wcześniej oddałem w innym punkcie był de facto regenerowany u Kosy
Polecam.
u mnie możesz też kupić sam proszek do regeneracji, instr możesz ściągnąć z neta
ale uprzedzam nie jest to wbrew pozorom takie łatwe... jest sporo rzeczy które trzeba wiedzieć , żeby jakość i wydajność była ok
i przede wszystkim żeby toner się nie sypał bo grzałka w drukarce powie papa
a ten zamiennik za 50zł to przypadkiem też nie regenerat?? bo zamienników 100% nowych w tej cenie raczej nie kupisz
poza tym 100% nowe zamienniki to chinszczyzna marnej jakości, lepiej już sobie samemu napełnić
nie mówiąc już o tym że te zamienniki są sprzedawane nie legalnie bo naruszają prawa patentowe, na przykład na teren niemiec mają zakaz wjazdu... jak i do innych cywilizowanych krajów
a i jeszcze jedno: jak chcesz sam to robić to pamiętaj, żeby bardzo dokładnie usunąć stary proszek, nie uszkodź żadnego z wałków, nie trzymaj zbyt długo bębna na świetle, z listwy zgarniającej nie usuwaj tego białego mazidła, pamiętaj żeby wszystkie sprężynki dobrze założyć, nie wciągaj do nosa tego czarnego proszku
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Czw Lut 07, 2008 22:01
Błysk Bodka
Cytat:
siwy (21:58)
czemu v70 takie w piiiii DROGIE kurka
bodek (21:59)
wiesz ze passaty w rajchu to sa samochody przedstawicieli handlowych, ktorzy jezdza po 400km na dzien
bodek (21:59)
polykacze autostrad
siwy (22:00)
no dobra ale to nam nie wyjasnia dlaczego v70 jest takie drogie