Auto: ...
Wysłany: Wto Lis 13, 2007 20:06
ej no forum to nie gg , od takich bezsensownych gadek macie temat nocne mart i zapraszam do niego po godzinie 00:00 , wiec prosze trzymac sie tematu !!!
co do spota to narazie jest beznadziejna pogoda , w wypadami dobaru juz wiele razy pipka z tego wychodziła wiec moze kiedys
_________________ "nie sztuką jest zwrócić na siebię uwagę tonami spojlerów i neonów... sztuką jest zrobić to bez nich..."
poniej siedzenia mi woda tydzin jechaly bo ktos z was oszukiwal
ja polewałem, a poza tym wiesz jak ja pije, ja sie zaczęłem rozkrecac, a Wy już mieliscie dośc tzn zostałem i ai dziewczyny
i to Twoje siedzenie smierdziiało vóda wiec wiemy kto oszukiwał z piciem
ale ja w pewnym momencie bylem pelny i .......i wyszedlem sobie a co dalej sie w samochodzi dzialo to niewiem bo juz niewrocilem ale jest coo wspominac trzeba pwtorzyc ew jak kupisz fure do co weekend mozna integracje robic
jak to co się działo....wszyscy zmarzli nie zadbałeś o ocieplenie a wspominać jest co owszem ale czy się to da powtórzyć...no nie wiem zresztą do odważnych świat należy
_________________ Znikam...prawdziwie i skutecznie.
pamiętam, pamietam i pamiętam jak wychodził z niego z 1,5h a my z Agatą się śmiałysmy zamiast mu pomóc hihihi i Ciebie pamiętam jak wyszedłeś z namiotu bez okularów
_________________ Znikam...prawdziwie i skutecznie.