Wysłany: Sob Lis 17, 2007 08:40 Pomoc dla Vestiego
Kilka dnie temu bylismy z Vestim na szkoleniu w Poznaniu. Tam na bankiecie podsumujacym pranie mozgu, Vesti dostal propozycje od dilera Fiata.
Oczywiście wczesniej opowiadaliśmy sukcesy Pandy, Vesti z czułoscia soczyscie wylewal epitety typu "moja Pandzioszka" co byc moze dla owego Pana bylo bardzo wymowne.
Nieważne.....
Mam prośbę pomóżmy forumowemu koledze w decyzji
Propozycja ta to na własność zupełnie za darmo (nawet podatek opłaci) Panda w kolorze czerwonym, klimatyzacja, elektryczne szyby, wspomaganie. Nie ma szybedachu, ale to da sie przezyc.
W zamian musi spedzic noc z tym Panem......
Watek erotycznie gejowski sie tu wkrada, dlatego prosze Was o pomoc.
_________________ Zanim odpiszesz Gość na moj post przemysl wszystko 2 razy... )
Ostatnio zmieniony przez Kamil Sob Lis 17, 2007 11:13, w całości zmieniany 1 raz
Wczesniej miał granatowe Clio teraz ma niebieską Pandzioszkę...i chcą mu dac czerwoną? z klima? Ja bym sie tam nie oddał tzn nie spedził bym z nim nocy
QSY, oba auta byly służbowe, czerwona Panda ma byc jego wlasnoscia.
Wyobrazasz sobie co Vesti mógłby z nia zrobic? Jakis full tuning... dołożone kilka koni największy pożeracz w miescie....
Nie wiem ile kosztuje takie auto z salonu, ale w gruncie rzeczy chyba jak na jeden numerek nie dostal by malo????
_________________ Zanim odpiszesz Gość na moj post przemysl wszystko 2 razy... )