Wysłany: Sob Lis 17, 2007 11:01 Pomoc dla Zespołu Akrobacyjnego Żelazny
Zamieszczam tę infromację, bo pewnie większość z Was słyszała o wypadku Zespołu jaki miał miejsce w Radomiu 1 września br. .... zginęło 2 pilotów [*] i również zespół stracił dwa Zliny.
Zespół zbiera na nowe samoloty do zespołu. ZAPRASZAM serdecznie Mam nadzieję, że docenicie to co zespół robił dla nas przez te wszystkie lata, biorąc pod uwagę fakt że w ciągu 4 lat zgineło z tego zespołu juz 4 pilotów,a mimo to Ci którzy tam latają chcą nadal tworzyć zespół i powrócic do szóstki.
Dodam jeszcze, że na następnym AIR SHOW w Radomiu chcą wystąpić całą szóstką.
_________________ Znikam...prawdziwie i skutecznie.
co do gadżetów to jest taka kwestia,że koszulki są w projekcie, kalendarz również na 2008 rok wszystko zależy od tego ilu będzie chętnych i na co jest możliwość zrobienia polara, czapeczki, kubka oraz naszywek jak ktoś jest niech napisze imię i nazwisko oraz nr gg a ja to przekażę ŻELAZNYM pozdrawiam
http://www.rzg.pl/info.php?id=10103 o powstającej fundacji.
Auto: .
Wysłany: Sob Lis 17, 2007 16:04
Z całym szacunkiem....
Jeśli mam kogoś wspierać pomagać to wole wysyłać smsy.przelewy na chore lub biedne dzieci...
To tak jakbyśmy robili składke dla Vst na S14a do driftu ponieważ zajebiście panuje nad samochodem...ale to tylko moje zdanie
Mam nadzieje,że nikogo nie uraziłem tym postem, respect dla tej grupy akrobacyjnej są dobrzy ale ja tam pomagał na nowy samolocik nie będę...
pozdrawiam
Auto: ropniak
Wysłany: Sob Lis 17, 2007 16:13
Kamil napisał/a:
Z całym szacunkiem....
Jeśli mam kogoś wspierać pomagać to wole wysyłać smsy.przelewy na chore lub biedne dzieci...
To tak jakbyśmy robili składke dla Vst na S14a do driftu ponieważ zajebiście panuje nad samochodem...ale to tylko moje zdanie
Mam nadzieje,że nikogo nie uraziłem tym postem, respect dla tej grupy akrobacyjnej są dobrzy ale ja tam pomagał na nowy samolocik nie będę...
pozdrawiam
Może i masz rację.Może Spawosowi mocniejszą brykę by kupić .
Co jeszcze ta składka może być przyczyną tego że się następny ktoś zabije,czego nikomu nie życzę.Jest to bardzo ryzykowne.
Kamil popieram to co napisałeś
przykro mi, że tak uważacie.... cóż widocznie TYLKO pilot pilota potrafi zrozumieć.....
a decyzja o lataniu i kontynuowaniu zespołu jest ich decyzją i to oni ryzykują a nie Wy... cóż ja nikogo zmuszać nie będę.... troszkę się zawiodłam....myślałam,że zrozumiecie ludzi którzy tak jak Wy mają pasję i potrafią za nią nawet zycie poświęcić...
tylko zarówno można pomagac i biednym dzieciom i chorym, ale również wspomóc tych których los dotknął w inny sposób....
_________________ Znikam...prawdziwie i skutecznie.
Podzielam zadanie kolegów. Ja też uważam, że jest wiele osób, które mogły by zaistnieć w każdej dziedzinie, nie tylko w motoryzacji czy lotnictwie, ale nie mają kasy i nikt im nie daje. Podzielił bym się, gdyby żelaźni chcieli pomóc rodzinom, które straciły ojca i męża, ale nie na samoloty!! Niech latają i zarabiają lub szukają sponsora.
Nie wchodziłem na ten link, który był podany na pocżatku tematu, ale jeśli tam jest napisane, że sprzedają gadżety, bo nie mają kasy na samoloty to ja ich nie lubie.
_________________ Zawiozę do ślubu tel 509-619-907.
W opcji wjazd na plac kościelny bokiem