Zawsze może zamówić za pobraniem i sprawdzić paczkę przy kurierze, jak jest cegła to dziękujemy i paczka wraca do nadawcy, a moneta w kielni zostaje
pupcia....
Paczke może otworzyć po wcześniejszym podpisaniu i zapłaceniu pobrania.
Gdy w paczce bedzie np cegła spisuje sie protokół szkody.
Żaden kurier nieda ci otworzyć przesyłki przed podpisaniem i opłaceniem. Wiem bo siedzę w tej branży juz troche czasu. Na twoim miejscu zastanowilbym sie ze 3 razy a poźniej jeszcze raz i dał se spokój. Pozatym w dzisiejszych czasach to nawet za darmo w facjate niedostaniesz.
Dziwne ja w GLS otwierałem na miejscu, jak wszystko było git podpisywałem papiery, płaciłem monete i papa.
Auto: Audi A4
Wysłany: Pon Lis 12, 2007 07:14
Przecież można sobie wybrać przesy pocztą za pobraniem i zażyczyć sobie możliwość sprawdzenia zawartości paczki przed zapłaceniem.Koszt to z 5zł.Jak się nie zgodzą to od razu wiadomo , że wałek
Witam!
Panowie, czy juz coś wiadomo o tej firmie?, o tych notebookach?
[ Dodano: Sob Lis 17, 2007 20:04 ]
aha... właśnie znalazłem coś, co powinno wszystkich zaintersować!!!!!
KONIECZNIE PRZECZYTAC!! OKAZUJE SIĘ, tak jak większość myślała, że to złodzieje!! Było kilka aspektów, które były podejrzane, ale nie byłem pewien. Patrzcie!
heh a ja mowilem że to wał ostatnio kumpel kupil sobie fona na allegro i koleś mu przysłał kartofla w pudełku po telefonie... No cóż to był chyba najdroższy kartofel jakiego kupił za prawie 500pln
Auto: znalazlem na otomoto ;)
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 12:26
mattey napisał/a:
Cytat:
Zawsze może zamówić za pobraniem i sprawdzić paczkę przy kurierze, jak jest cegła to dziękujemy i paczka wraca do nadawcy, a moneta w kielni zostaje
pupcia....
Paczke może otworzyć po wcześniejszym podpisaniu i zapłaceniu pobrania.
Gdy w paczce bedzie np cegła spisuje sie protokół szkody.
Żaden kurier nieda ci otworzyć przesyłki przed podpisaniem i opłaceniem. Wiem bo siedzę w tej branży juz troche czasu. Na twoim miejscu zastanowilbym sie ze 3 razy a poźniej jeszcze raz i dał se spokój. Pozatym w dzisiejszych czasach to nawet za darmo w facjate niedostaniesz.
patrz ze ja jakos nie mam z tym problemu
nawet na poczcie polskiej jest usluga za 5pln otwarcia paczki.
[ Dodano: Sob Lis 24, 2007 12:35 ]
a jak ktos chce tanie laptopy to niech sie uda do IComu.