zacznijmy od tego od której godziny, bo wg mnie od 15 do 18 to nie jest dobry czas, nie lepiej w weekend w sobotę jakoś dogadać sie z tym kolesiem z PZM żeby tez było 50 zł od auta ? i np od 12 do 15 wtedy widno jest i dożo osób by było
słuchajcie wekend nie wchodzi wogóle w gre a piatek wstepnie od 10 lub 11 do 16 komu pasuje niech sie wpisuje ja np. biore wolne w pracy i kazdy kto chce tez moze wziasc wolne zalezy od was pozdrawiam
Auto: E90 330i
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Maj 2004 Posty: 636
Wysłany: Nie Lis 18, 2007 21:14
ja jestem chetny !
[ Dodano: Nie Lis 18, 2007 21:15 ]
MrCk napisał/a:
zacznijmy od tego od której godziny, bo wg mnie od 15 do 18 to nie jest dobry czas, nie lepiej w weekend w sobotę jakoś dogadać sie z tym kolesiem z PZM żeby tez było 50 zł od auta ? i np od 12 do 15 wtedy widno jest i dożo osób by było
tak naprawde to im wiecej osob tym gorzej bo sie nie pojezdzi za duzo, najlepiej tak jak ostatnio ok 8 osob.
to w sumie jest nas szesciu ja, robsy, czoho,wojtek13,msjk,MrCK, jeszcze czterech smisło pozdrawiam. Tylko zeby ktos nie zrezygnował w ostatniej chwili .
Ale chyba nie będzie tak, że nam otworzą tor dal 5 osób i jeszcze za 50zł od osoby. Jakby tak było to fsumie czemu nie Ale wyższe kosztyy to ja już odpadam. Za 50zł w dzień OK.
impreza przeniesiona na nastepny piatek 30.11. a co do kasy to 50zł. od auta i tyle Te kombinacje nie zaleza odemnie wiec wpisujcie sie jest troche czasu na skołowanie czasu i kasy pozdrawiam