a jakie cudo kupic zeby xero bylo (oczywista laser)... moze byc tylko xero ew cos co zastapi drukarke... z tym ze chce zeby dalo sie xerowac bez wlaczania kompa...
a jakie cudo kupic zeby xero bylo (oczywista laser)... moze byc tylko xero ew cos co zastapi drukarke... z tym ze chce zeby dalo sie xerowac bez wlaczania kompa...
Zadowolony, ladnie, czysto i wyraznie drukuje. Zobaczymy jak bedzie z tym zadowoleniem jak sie te 1000stron w pierwszym tonerze skonczy
Tylko sie rozczarowalem jedna rzecza: brak glupiego kabla USB w pudelku, a tak poza tym to
U mnie tylko pisalo ze w niektorych krajach blabla nie daja kabelka i piiiii
Druga sprawa ze brakuje mi wylacznika, troche nie mam miejsca zeby siegac do tego z tylu kolo kabla. Tak poza tym to super
Auto: Audi A4
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 13:39
misiek napisał/a:
Hugo napisał/a:
Ja dostałem gratis
U mnie tylko pisalo ze w niektorych krajach blabla nie daja kabelka i siusiak
Druga sprawa ze brakuje mi wylacznika, troche nie mam miejsca zeby siegac do tego z tylu kolo kabla. Tak poza tym to super
To w większości laserówek , jest tak schowany z tyłu.Dzisiaj byłem w media i już wywalili cene 299
Ona ciagle byla za 299, jeden dzien dali za 199 , w tesco w tym komputerowym przy wejsciu 250, w jakims sklepie zwyklym komputerowym chyba 220 czy 230 (na allegro byla), wiec roznica jest duuza
Auto: Audi A4
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 18:05
misiek napisał/a:
Ona ciagle byla za 299, jeden dzien dali za 199 , w tesco w tym komputerowym przy wejsciu 250, w jakims sklepie zwyklym komputerowym chyba 220 czy 230 (na allegro byla), wiec roznica jest duuza
http://h10010.www1.hp.com...4-59561495.html
co myslicie o takim urzadzeniu? ew co w podobnych pieniazkach mozna polecic (tego HPeka moge miec za ~1300pln nowke)...
glownie to bedzie dzialac jako ksero i + jest taki ze ma taki sam toner jak HP laserjet 1020 (ktorego posiadam)...