Auto: ropniak
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 11:00 Dawni znajomi.
Witam.ostatnio ktoś mi podrzucił fajna stronkę gdzie można znaleźć swoich znajomych ze szkoły.Nawet od wczoraj już 6 osób z dawnych lat odnalazłem.Dajcie link dalej ,czym więcej ludzi będzie znało to więcej będzie na stronce zalogowanych.:
Auto: sti
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 11:24
ja juz tam dosyc długo urzeduje,widzialem kilka ludzi z forum,min vestiego,kfaka,garula,qsego i pewnie jest jeszcze wiecej osób ktorych nie wychwycilem
stronka fajna
_________________ // FK Autoserwis Lublin ul.Zemborzycka 116C //
Po ośmiu miesiącach funkcjonowania, portal wyceniony zastał na 15mln złotych . Niemcy kupili od chłopaków 20% udziałów zapłacili im 3ln. Pomysł jak najbardziej OK.
Auto: ropniak
Wysłany: Sob Lis 24, 2007 11:55
kris napisał/a:
Po ośmiu miesiącach funkcjonowania, portal wyceniony zastał na 15mln złotych . Niemcy kupili od chłopaków 20% udziałów zapłacili im 3ln. Pomysł jak najbardziej OK.
To niezłą kasę ktoś zarobił w rok.Ciekawe ile włożyli?
To niezłą kasę ktoś zarobił w rok.Ciekawe ile włożyli?
Sami nic nie włożyli, to wszytko studenci info Uniwersytetu Wrocławskiego, 3 programistów, jeden grafik, w końcowej fazie ktos ich trochę doinwestował ze sprzetem, aktualnie to ponad milion urzytkowników.
fajna stronka dzieki niej odzyskalam kontakt z ludzmi ktorych nie widzialam naprawde dlugo bo moja klasa z podstawowki rozjechala sie po calej polsce i nie tylko
_________________ umiesz liczyć licz na siebie, twoje szczęście innych J.E.B.I.E