Podobnie jak działa PFD, czyli niezależnie, ale współpracuje z automobilklubami, na których organizowane są zawody. I to jest najlepsze rozwiązanie. Kto się orientuje to oprócz statutowego organizowania przez automobilklub jazd doszkalających kierowców – czyli KJS i kartingów jest największy problem z głośnością a bardziej z jej przekraczaniem i tu jest na razie największy problem.
dalaczego nikt nie chce byc w lubelski tylko 99% zawodnikow jest w chelmskim ? hehe oni zawsze robia jakies problemy ... bo za tanio trawa sie zniszczy ... itp a wystrczy pojechac po zawodach kartingowych burdel straszny zawsze ... a mini maxy i drift to ZŁO nie z tego swiata , tor jest ale tylko jak dostana w kieszen za Klucz $$.......... i to tez trzeba sie Płaszczyc ..... zeby szanowni sie zgodzil iza to ze ty im zalpacisz zeby moc pojezdzic ...
muszę się wypowiedzieć bo juz nie mogę czytać niektórych wypowiedzi !
primo : to nie jest żadna sekcja zarówno AK Lubelskiego jak i AK Chełmskiego !!!!
Treningi owszem wczesniej były ale tak naprawde nie miał być to drifting (oficjalnie) tylko jazda na czas.
Nie gadajcie takich rzeczy, że wawa może sobie upalać na torze- wszystkie dotychczasowe drifty na torze z udziałem wawy i nie tylko wyszły z mojej inicjatywy.
Ten trening (pokaz) miał na celu pokazanie zarządowi PZMOTu, że nie taki drift straszny itd...
Na wiosnę ruszy klub (niezależny od AK Lubelskiego czy Chełmskiego) ale ,,podpięty" do PZMOTu i będzie możliwe korzystanie z toru dla członków klubu (jak już powstanie zostaną ogłoszone zapisy-kazdy RWD bedzie sie mógł zapisać) ale nie będzie to za darmo ! treningi bedą płatne- mamy nadzieje na niewygórowaną stawkę ale z drugiej strony na pewno nie będzie sytuacji ze jest ponad 20 aut na treningu ! (to jest zdecydowanie za dużo, żeby naprawde potrenować)
Narazie więc czekamy do lutego- powstanie klub, bedą zapisy, bedziemy jezdzic
Komu bedzie za duzo 50 czy 60 zł niech szuka tańszego sportu (i tak ta opłata za trening to kropla w morzu kosztów przygotowania auta i utrzymania)
Ostatnio zmieniony przez Gelo_200sx Sro Lis 28, 2007 10:15, w całości zmieniany 1 raz
Auto: o_0
Skąd: Polska Pomógł: 1 raz Dołączył: 14 Lis 2004 Posty: 273
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 08:05
może pomysl o kazaniach w katedrze w niedziele dobrze Ci idzie porwiesz dusze i serca publiczności i moze coś Ci z tacy skapnie bedziesz miał na ten strasznie drogi sport
Auto: bmw 740
Wysłany: Sro Lis 28, 2007 09:13
V-MAXXX napisał/a:
może pomysl o kazaniach w katedrze w niedziele dobrze Ci idzie porwiesz dusze i serca publiczności i moze coś Ci z tacy skapnie bedziesz miał na ten strasznie drogi sport
wiesz co lepiej nieraz sie nie odzywać ,niż później wychodzić na głupka
jak cie to nie interesuje to sie głupio nie wypowiadaj
zmień dilera,bo ten od którego obecnie pobierasz pasie Cie strasznym ścierwem !!!
Gelo_200sx wielki szacun za to co robisz i niezważaj na głupawe uwagi innych tylko dalej napieraj temat
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
no ale przecież jak pojade i nawet jakbym chciał sie zapisac do sekcji i bym płacił, to wszyscy by wybrechtali mnie jakbym sie polonezem pojawił
jesteś w błędzie,ja przyjechałem swoim i o dziwo jakoś nikt mnie w twarz nie wybrechtał,mało tego Pan który przyjechał się nami opiekować(notabene całkiem wporządku gośc) dał kilka rad co z tym wynalazkiem zrobić,zeby dało się fajnie bawić(kazał związać most i przednie wahacze linkami stalowymi do nadwozia ) więc nie krępuj się koleżko
inna sprawa,ze zapowiadany deszcz nie spadł i polonez przestał w parku serwisowym
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
dalaczego nikt nie chce byc w lubelski tylko 99% zawodnikow jest w chelmskim ? hehe oni zawsze robia jakies problemy ... bo za tanio trawa sie zniszczy ... itp a wystrczy pojechac po zawodach kartingowych burdel straszny zawsze ... a mini maxy i drift to ZŁO nie z tego swiata , tor jest ale tylko jak dostana w kieszen za Klucz $$.......... i to tez trzeba sie Płaszczyc ..... zeby szanowni sie zgodzil iza to ze ty im zalpacisz zeby moc pojezdzic ...
lubelski praktycznie nieistnije wiec ludzie sa w chelmskim
crOOchy : zdecydowanie lepiej będziesz postrzegany jak przyjedziesz Polonezem i będziesz jeździł niż co niektórzy co tylko biadolą jak to jest źle i wogóle...
liczy sie chęć i zapał ! już jeden udowodnił, że dużym Fiatem można sporo zadziałać