:haha: napisze ze swa słowa bo inaczej dostane ostrzezenie za same ikonki
nooo widze jakiś znawca gatunku się znalazl,a co niby Cie tak śmieszy kolego?
chyba nie miałem przyjemnosći oglądać Cie w akcji ale z tego co widzę to chyba jesteś drugi po polodym w tym kraju.Olrajt wobec tego może wpadniesz na następny trening i pokażesz chłopakom od polonezów jak powinno się jeździć
ale dopuki tego nie zrobisz to swoje infantylne komentarze i hihy wsadź sobie w buty dla poprawienia wzrostu
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Widzisz Drift_King, tego sie spodziewałem i o tym mówiłem
nie kazdego stac na wypasione autko i 300 km od maska przygotowane do driftu, ja zbieram na auto terenowe, i narazie jeżdze tym na co mnie stać czyli polonezem
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
Ostatnio zmieniony przez crOOchy Pią Lis 30, 2007 12:58, w całości zmieniany 1 raz
narazie jeżdze tym na co mnei stac czyli polonezem
polonezy zajebista sprawa latają bokami jak nic a jakie kotwice można nimi robić
wiem to z własnego doświadczenia sam latałem polonezem rok czasu wrażenia bez cenne
proste ,odpowiedni setup oponiarski,lekki tjuning silnika i mokra nawierzchnia i jest
O to właśnie chodzi,że nie każdego stać na zakup/utrzymanie/poświęcenie nissana czy innego "mocnego" driftowozu a okazuje sie,ze na śliskich nawierzchniach można ise pobawić takim RWD za 500zł o ile oczywiście się potrafi
Croochy nie zwracaj uwagi....masz fajny motorek w swoim gruzie,pakuj na tył koła 135/70 r13,pompuj na 3 atmosfery i lataj ile wlezie
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
kapcie mam z fiata 4 łysawe sztuki wiec narazie jest co topic, przejmowac sie nie przejmuje i leje ciepłym moczem na pozerów którzy sie naśmiewaja z poloneza Jeżdze jak umiem i czym mam i sie tego nie wstydze, jak ktos chce to niech sie smieje leje na to
to mówiłem ja dziekuje za uwage
_________________ z RWD jest jak z seksem - po co jechać na ręcznym skoro można dawać w pi*dę
crOOchy Drift_King nie zwracajcie nawet uwagi na głupie docinki i bezsensowne uwagi róbcie swoje, niech sobie myślą co chcą, ciekawe kto będzie miał więcej frajdy z jazdy samochodem,
_________________ umiesz liczyć licz na siebie, twoje szczęście innych J.E.B.I.E
Auto: 330D / EVO VI RS2
Skąd: Czechów Pomógł: 1 raz Dołączył: 27 Lis 2006 Posty: 364
Wysłany: Sob Gru 01, 2007 09:36
wczoraj driftowalem ---> do wymiany lozysko z piasta lewe tyl.. zrobienie zbierznosci i porysowane fele z prawej strony.. JAK jezdzisz kurka...O , bokiem huju bokiem
Auto: bmw 740
Wysłany: Sob Gru 01, 2007 09:53
Cytat:
wczoraj driftowalem ---> do wymiany lozysko z piasta lewe tyl.. zrobienie zbierznosci i porysowane fele z prawej strony.. JAK jezdzisz kurka...O , bokiem huju bokiem