W zwiazku z tym, ze od niedawna pracuję w Banku Pekao S.A., musze przeprowadzić strategię marketingowa dla mojego pracodawcy, zwracam się do Was wszystkich tu obecnych o pomoc. Prosze napiszcie:
- co zmienilibyście w banku który Was obsługuje,
- co was denerwuje i przeszkadza podczas wizyty w banku i załatwianiu formalności,
- jakie niemiłe sytuacje (trudnosci) napotkaliście w banku podczas wizyty,
Zwracam się w szczególności o pomoc do klientów BANKU PEKAO S.A., ale opinie klientów innych banków tez mile widziane, nakierują mnie na opracowanie odpowiedzniej strategii.
Dziekuje z góry.
Bartek
Auto: zbieram na TT
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 19:48
byłem klientem PKO S.A i podziękowałem za dużo płaciłem, a że byłem uczniem miałem konto standard i co miesiąc musiałem wpłacać do banku żeby utrzymać konto i to mnie denerwowało stanie w kolejce do okienka na plus to ogromna ilość bankomatów. Teraz jestem klientem mBanku i jestem zadowolony
Ja bylem dotychczas zadowolony ale coraz bardziej daje mi sie odczuc brak placowek w ktorych mozna chociaz glupia wplate sobie zrobic, a ten wplatomat (teraz juz dwa) ciagle sa popsute i zezeraja karty (mi juz 2 razy) itd.
Zastanawiam sie nad inteligo
Auto: zbieram na TT
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 21:04
misiek napisał/a:
Gelek napisał/a:
Teraz jestem klientem mBanku i jestem zadowolony
Ja bylem dotychczas zadowolony ale coraz bardziej daje mi sie odczuc brak placowek w ktorych mozna chociaz glupia wplate sobie zrobic, a ten wplatomat (teraz juz dwa) ciagle sa popsute i zezeraja karty (mi juz 2 razy) itd.
Zastanawiam sie nad inteligo
mi wypłata wpływa na konto i nie mam potrzeby wpłacania na konto, a co do placówek to są mPunty sorki za małe OT
ja mialem tam konto ale te oplaty za prowadzenie byly wnerwiające...teraz mam Mbank i mnostwo bankomatow, zwlaszcza CASH FOR YOU i jestem zadowolony...
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Ja mam 2 konta jedno w mBanku do zakupów na allegro a drugie w LUKASIE najlepsze jest to że nie musisz mieć co miesiecznych wpływów itd. Niepłacisz za utrzymanie konta oraz robiąc przelewy do ZUS US itp nie płacisz prowizji... mało tego z bankomatów wypłacasz kase również bez prowizji np euronet itp... oraz wieklim plusem jest to że zawsze jak jestem w lukasie to moge spokojnie sie kawy napić
mam konto w pekao s.a i bardzo ten bank mnie wkurwia po
PIERWSZE zalozylem to konto jak bylem w jednosce w warszawie oddzial na ulice Dereniowej no i od początku zaczely sie problemy najpierw nie dali mi kart (anie do bankomatu ani tej do wplacanie ) pojechalem do nich to powiedzieli ze zgubli i podesla mi druga ale juz musiałem jechac specjalnie z lublina do warszawy bo w lublinie nie mogli mi pomoc
DRUGIE nie mam tej drugiej karty i jak chodze sprawdzac czy przyszedl mi przelew to panie w banku w eclerku robią mi wielką laske ze wogule to sprawdza ( moglbym spradzic w nbecie ale zeby to zrobic to musze pojechac do warszawy zeby podpisac jakas umowe )
TRZECIE chcial zrezygnowac z tego konta i byłem w oddziale w eclerku na turystycznej i tam mi powiedzieli ze nie moge tam zrezygnowac i musze jechac do warszawy na dereniowa wiec to sa po prostu kpiny !!!!!!!!
jak chcesz zrobic cos dla tego banku to posprzataj ten syf mam 2007 rok i komputery a nie mozna zrezygnowac z konta w lublinie
Jedynym plusem jest to ze bank posiada duza bankomatow
Auto: Audi A4 1.8T Q, widlak
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 23:19
ja mam konto w BPH ale od dzis ten bank polaczyl sie z PKO S.A i od dzis lipa ze jak u nich wyplacam i prosze o ten kwitek to nia ma na nim salada w bankomatach BPH jest taki maly drobny szczegol
_________________ QUATTRO jest jak narkotyk - uzależnia raz na zawsze
Auto: ropniak
Wysłany: Wto Gru 04, 2007 11:01
Mam konto już chyba z 8 lat w Pekao SA i jedyny minus to co miesięczne opłaty i to nie małe bo w moim przypadku ok. 12zł/miesięcznie.W obecnym czasie jak konkurencja jest bezpłatna myślę o przeniesieniu konta gdzie indziej.Trzyma mnie tylko duża liczba bankomatów.
Mam konto już chyba z 8 lat w Pekao SA i jedyny minus to co miesięczne opłaty i to nie małe bo w moim przypadku ok. 12zł/miesięcznie.W obecnym czasie jak konkurencja jest bezpłatna myślę o przeniesieniu konta gdzie indziej.Trzyma mnie tylko duża liczba bankomatów.
to i tak mało płacisz matka placi wiecej jakoś...
a duża ilość bankomatów to nie problem bo np. ja kase z mBanku i lukasa moge wypłacać ze wszystkich bankomatów typu euronet itp bez prowizji
Auto: F7P
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 00:26
PKO zmusza cie to wypłat za pomoca bankomatów..
Wypłata poniżej 500zł w okienku jest obwarowana prowizją w dodatku nie małą i przekracza spokojnie 12zł Rafiego..
Byc może coś się zmieniło ale wątpie.
Liczne usterki bankomatów.
Ksiegowanie wypłat i wpłat graniczy czasem z cudem.
W godzinach szczytu kolejka przy okienku niczym w sklepie miesnym za komuny..
Na 5 okienek czynnych jest 2-3
Odsetki, opłaty.. w porównaniu do konkurencji przytłaczające.
Oferty kredytów liniowych, pożyczek.. żałosne, musiałbyś byc debilem aby skorzystać z tak " wspaniałego i korzystnego kredytu " przepłacając we wszystkim.
PKO zmusza cie to wypłat za pomoca bankomatów..
Wypłata poniżej 500zł w okienku jest obwarowana prowizją w dodatku nie małą i przekracza spokojnie 12zł Rafiego..
Byc może coś się zmieniło ale wątpie.
Liczne usterki bankomatów.
Ksiegowanie wypłat i wpłat graniczy czasem z cudem.
W godzinach szczytu kolejka przy okienku niczym w sklepie miesnym za komuny..
Na 5 okienek czynnych jest 2-3
Odsetki, opłaty.. w porównaniu do konkurencji przytłaczające.
Oferty kredytów liniowych, pożyczek.. żałosne, musiałbyś byc debilem aby skorzystać z tak " wspaniałego i korzystnego kredytu " przepłacając we wszystkim.
Nie będę oryginalny na plus- ilosć bankomatow, na 0 albo minus wszystko inne... Powinni pomyśleć nad jednym słowem - RACJONALIZACJA. Wieje muzeum, jesli chodzi o rozwiązania ułatwiające człowiekowi życie.
Auto: Audi A3 1.9TDi
Wysłany: Sob Gru 15, 2007 11:19
Ja tez mam konto w PKO SA - na razie studenckie jeszcze ale za chwile mi zmienia na standard i bedzie czas pozegnac sie z bankiem bo za duze oplaty sobie zycza za byle co - ale do tej pory bylem zadowolony bo mialem bankomat pod nosem (stolowka politechniki)
Ogolnie zaleta jest duza siec bankomatow, za to minusem sa wszelkie oplaty.