Auto: audi 80 quattro
Skąd: Lublin Pomógł: 2 razy Dołączył: 06 Maj 2005 Posty: 737
Wysłany: Wto Gru 04, 2007 18:18 gdzie monterier tłumika koncowego kat. sport
Otoz kupilem tlumik WM sport pusty w srodku a caly jest wypolerowany ala chrom.
Trzeba mi troche kwasowego fi ok60mm na dlugosc ok14cm do przdluzenia i dorobic odpowiednia ilosc zaczepow na wypolerowanej powierzchni
i teraz pytanie.
Kto i Gdzie i Za Ile mi to dobrze zrobi. najlepiej jak najtaniej. pytalem sie w NIEDZIALKU to od 150zl w gore
małe ale....nie psuj tego tłumika spawając do niego jakieś uchwyty,kup sobie obejmę tłumika końcowego od opla astry/daewoo,zmniejsz jej obwód do odpowiednich rozmiarów i opasaj ten tłumik ww opaską a od niej wystają już pręty do powieszenia na gumach.
koszt obejmy mnw 20zł
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Jak robilem tlumik w escorcie(taki sam zresztą), Geo sam porobil mi takie obejmy, przyspawał elegancko do tlumika i na gumach podwiesil do podlogi i gitarka
numer wyslalem na PW
_________________ POKRYCIA DACHOWE - Wszystko do dachu 794-998-001
Wysłany: Pią Gru 21, 2007 16:22
narazie nigdzie mam wielksze problemy z autem niz wydech
jak myslicie jak zamiast ogromnej puszki srodkowego tlumika wstawie zwykla kwasowka i zamiast katalizatorow zwykla przelotowke to policjanci z drogowki zabiora mi odrazu dowod??
Wysłany: Wto Paź 07, 2008 14:08
wiecie moze czy ktos mi od reki wytnie i skupi katalizatory i zamiast nich wspawa zwykle fi?? bo i tak katy nadaja sie na zlom juz i najelpiej zeby bylo to od reki...