Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Pon Lut 14, 2005 13:22
nie pamietam zadnego linku ale wpisz cos googla na temat inspection kasowania w bmw... ja kiedys przez przypadek widzialem takie stronki... sam nie wykonuje nic takiego bo zmieniam olej w BRJcie i mi kasuja gratis:)
Pewne BMW, pojechało do BRJ na wymiane tylnego łożyska i oleju w silniku, wróciło z piachem wsypanym w stare łożysko (coby nie wyło) i brakiem kompresji na cylindrach (odpalanie i przestawianie auta bez oleju w silniku), plus pare jeszcze pierdołek. Zresztą stać was na BMW to stać was na dobry serwis.
Tak któremu nie boisz się zostawić auta, ja już pojeździłem po garażach, warsztatach i serwisach, w jedym jeździli sobie moim autem mimo, że zostawiłem na naprawe, w drugim spieprzyli wszystko czego się dotkneli, i praktycznie w każdym, pałowaie slinika na biegu jałowym przy zimnym oleju aby posłuchać sobie wydechu. Jak pasuje Ci robić w BRJ to rób, ale nie mów, że nieostrzegałem, zresztą wystarczy patrzyć mechaniorowi na łapy i wszystko widać jak ktoś obeznany w temacie, zresztą goofy przeżył już stressa i się chłopaczyna spisał
Auto: BMW & Turbo CABRIO &a
Skąd: Śródmieście Pomógł: 30 razy Dołączył: 10 Sty 2005 Posty: 3256
Wysłany: Wto Lut 15, 2005 00:14
MACIOR to napisz mi (moze byc na priv) gdzie Ty serwisujesz beemke... bo ja nie znam innego miejsca gdzie moga miec od reki (no lub za bardzo niedlugo) czesci... poza tym u mnie jak na razie wszystko bylo OK... ale moze to kwestia tego ze ja nie zostawiam fury tylko czekam az wszystko bedzie zrobione, jestem przy wymianach itd...