kadet to w tym momencie same korozja z przyczepionym silnikiem
kup sobie mazde 323 bg hb 1.3- za 5 kola znajdziesz lalke
zalety;
- nie zapierdolisz silnika w zaden sposob
- mozesz nie zmieniac oleju
- mozesz ignorowac wszystkie wskazania na desce a i tak patrz pk.1
- przebanalna konstrukcja
- fajnie i leciutko sie tym jezdzi
- ma wiecej miejsca w srodku od kazdego golfa, corolli etc.
- nawet jak cos ci walnie to ceny czesci smieszne - pozatym ma rozebarane 2 sztuki na czesci jak cos
- nie rdzewieje
- no i nie ma mozliwosci zabicia tego silnika,skrzyni - sprawdzone
- niejeden sie zadziwi osiagami 1.3
mowie to jako posiadacz 3 corolli, civica, astry etc.
Jak coś to mój kolega ma na sprzedaż Golfa 2 Cabrio 1.8 115 koni kolorek ciemny niebieski
z tego co mówił to chce sprzedać tak 5 - 5,5 tys
Nie było Golfa 2 cabrio...
popieram!
MACIOR napisał/a:
Kup sobie Civica, gratów do siurdaka, łatwe w naprawie, tanie w eksploatacji i nie rdzewieje jak wszelkiej maści łople i renófki.
I po raz drugi popieram.Generalnie uderzałbym w jakąś japonie bo to najmneij awaryjne wózki.Warunkiem jest znalezienie nie ubitej po całości sztuki,jesli będzie wydymana to będzie niewesoło.
Może z tą korozją w hondzie to macior trochę przyszalał,bo tylne ranty wpierd...(wada fabryczna) ale nic pozatym a to akurat ma małe znaczenie w eksploatacji.Silnik hondy jeśli ma masło i chłodziwo jest nie do ubicia więc napewno sprawi Ci wiele frajdy !
p.s.MACIOR Ty polecasz chóndę ?
_________________ '96 Subaru Impreza GT wozi dupę
'00 Daewoo Matiz Van rolniczo-służbowy
'95 Daewoo Nexja GSi 16v szczur na tor
Za 5 klocków nie znajdzie nic rozsądnego, francuzy strupy sypiące się na potęgę, golfa wykluczył, E30 zdrowego też nieznajdzie (no może), łople w tym przedziale cenowym będą popitolone przez rudą na wylot, Audi 80 zdrowej też nieznajdzie.
Auto: E34 540 touring
Skąd: Woj. Lubelskie Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Paź 2006 Posty: 318
Wysłany: Sob Gru 22, 2007 00:15
MACIOR napisał/a:
Tya, znajdz takie które się nieposypie w ciągu 2 lat za te pieniądze to osobiście złoże Ci gratulacje.
rozsypać nierozsypie,jak do każdego ''staruszka''trzeba coś dołozyć.E30 za 5 koła można kupić w BDB stanie!!sam kupiłem e30 2.7ETA za 3 kpln i gdyby straszny ''niefart'' to dalej sadze że bym nią smigał bez większych nakładów.ty sie znasz na Golfach ja na bmw.I wiem że 5 koła to lux maszine mozna kupić