jak sie ma zimówki.. ja 15min wyjeżdżałem właśnie z bocznej Racławickich. Średnia prędkość to jakieś 5-10cm/min
0 trakcji dziś, każdy zakręt prawie na ręcznym, bo inaczej podsterowność i prosto przed siebie.. no a 10km/h przecież jeździć nie będę
_________________ "Spalić gumę to nie grzech, ale jak grzech przyjemne"
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Sro Lut 16, 2005 09:06
Wilku.. 720 można cwiczyc.. ale nie tak jak wczoraj.. snieg snieg i nagle asfalcik lub lodzik.. i nie wiesz co i jak...
Wczoraj mico pewnie niezle sie ubawił gdy zobaczył.. jak jade pod kątem 90stopni i nie wyciagam auta... od taki mały pech.. auto zgasło.. akurat zminiałem bieg na mniejszy.. i przełaczał sie na gaz.. zgasł.. przy znaczeniej wiekszej predkości nie pozwalając go wyciągąc.. z lewej fillary mostu.. z drugiej betonowa sciana a ja w poprzek do tunelu..
Nawet recznego nie zaciagałem.. rzuciło mnie na lodzie.. poczatkowo fajnie sie bawiłem.. a potem to juz walczyłem aby wyjechac z pod wiaduktu w całosci.. i spoko wyszło...( na wyłaczonym silniku )..
Chyba juz fajnego snieegu nie bedzie...
Prosze o rozwagę drifciarze....
można sie nadziać..
Auto: PoWeReD bY hONda :)
Skąd: Nałkowskich Pomogła: 1 raz Dołączyła: 11 Lip 2004 Posty: 173
Wysłany: Sro Lut 16, 2005 17:55
vesti napisał/a:
Wczoraj mico pewnie niezle sie ubawił gdy zobaczył.. jak jade pod kątem 90stopni i nie wyciagam auta...
Ehh... Vesti... MICo może i miał ubaw, ale ja mało zawału nie dostałam, kiedy odstęp między hondzią a filarami wiaduktu zaczął się niebezpiecznie zmniejszać.
Auto: F7P
Skąd: Polska Pomógł: 29 razy Dołączył: 17 Cze 2004 Posty: 1894
Wysłany: Pią Lut 18, 2005 08:30
tzn... że nigdy nie wiesz co cie zaskoczy..
a podstawa jest wiara że mozesz z samochodem wszystko...
Na szczęscie w 2 civiku nie mam gazu i go nie bedzie.. tylko 75KM.. nie bede sie z wami scigał ani slizgał bo nie bedzie czym do czasu ... az bedzie głosniej dmuchał niz kfaka..